Palermo bekræfter: Nu er Makienok på vej væk

Serie A-klubbens præsident fortæller nu, at den uønskede dansker er på vej ud

Simon Makienok har ikke spillet meget siden Brøndby-tiden (Foto: Jens Dresling)
Simon Makienok har ikke spillet meget siden Brøndby-tiden (Foto: Jens Dresling)

Skiftet til italienske Palermo har ikke været den store succes for den tidligere Brøndby-angriber Simon Makienok.

Et halvt år i Palermo har kun budt på 52 minutter på banen fordelt på fire indskiftninger, og de seneste uger har rygterne sendt ham til klubber som IFK Göteborg, Malmö FF og Molde med sidstnævnte som det mest varme bud.

Det er ikke ren morskab at være Lazios unge stjerne Felipe Anderson. Den 21-åriges fart er netop blevet anholdt for dobbeltdrab (Foto: AP/Marco Vasini) Italiensk fodbold Serie A-stjernes far anholdt for dobbeltdrab

Nu bekræfter Palermos farverige præsident Maurizio Zamparini, at den 24-årige dansker snart er fortid.

- Vi er på vej til at sende Makienok ud, ligesom vi vil gøre med andre spillere, der ikke kan finde spilletid, siger Zamparini ifølge Sky Italia.

Simon Makienok i aktion for Brøndby. Der findes stort set ingen billeder af ham i Palermo-trøjen...(Foto: Tariq Mikkel Khan) Skandinavien Skandinaviske mestre slås om Makienok

- Vi er ved at planlægge Palermos fremtid. Vi forhandler lige nu med fire-fem spillere, der kan komme til klubben og være en del af holdet næste sæson. Det er unge spillere, siger Zamparini.

Det er kun et halvt år siden, at Palermo betalte 17 millioner kroner for Brøndby-angriberen Simon Makienok. Dengang lød det ellers til, at Makienok var Palermos ønskespiller.

- Det har været et langt forløb både med interesse fra mange sider hen over den seneste tid. Palermo har fulgt Simon længe og der var ikke tvivl om at Palermo ville have Simon mest, hvilket har vægtet højt hos os, sagde Makienoks agent Michael Stensgaard.

En af Simon Makienoks angrebsrivaler kan være på vej væk fra Palermo. (Foto: ANSA) Italiensk fodbold Dortmund-krise kan redde Makienok

Makienok kan kun repræsentere to klubber i samme sæson, og derfor kan han i januar kun skifte til klubber, der spiller efter kalenderåret - det vil sige lande som Sverige, Norge, Kina og USA, hvis da ikke han skal hjem til Brøndby.

Se Makienoks to seneste mål - det var for Brøndby i august:

0 kommentarer
Vis kommentarer