Palermo fyrer træner efter to måneder

Argentinske Schelotto bliver Palermos tredje træner denne sæson efter ny trænerfyring mandag

Davide Ballardinis Palermo-karriere blev kort. (Foto: AP)
Davide Ballardinis Palermo-karriere blev kort. (Foto: AP)

Italienske Palermo har erstattet træner Davide Ballardini efter kun to måneder på posten.

I stedet har Simon Kjærs tidligere klub ansat den tidligere argentinske landsholdsspiller Guillermo Barros Schelotto. Det oplyser klubben mandag aften.

Gianluigi Buffon var ikke blandt de første 59 nominerede til Ballon d'Or - og valgte lige som landstræner Antonio Conte ikke at stemme. (Foto: AP) Italiensk fodbold Italiensk protest: Anfører og landstræner boykottede Messi-kåringen

'Guillermo Barros Schelotto er Palermos nye træner,' står der i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

Den kun 42-årige Schelotto har tidligere som træner vundet Copa Sudamericana, der i europæisk målestok svarer til Europa League, med argentinske Lanus.

Som spiller blev Schelotto en legende i den argentinske storklub Boca Juniors, hvor han spillede i ti år fra 1997 til 2007.

Ballardini ankom til sin anden periode i Palermo i november, hvor han overtog det brandvarme sæde fra Giuseppe Iachini.

Iachini blev dengang træner nummer 29 til at blive fyret af Palermos ejer, Maurizio Zamparini.

Zamparini overtog klubben i 2002. Han har vist sig at være særdeles skydeglad over for sin trænerstab, som han er blevet kendt for at fyre udelukkende for at bringe dem tilbage til klubben senere.

Davide Ballardini havde tilsyneladende ikke overskud til at stå i spidsen for sit Palermo-hold i søndagens bundkamp mod Verona. (Foto: AP) Italiensk fodbold Kaos-klub i ny bizar situation: Træner droppede nøglekamp

Den fyrede Ballardini var også træner i Palermo i 2008-2009. Anden omgang i trænersædet hos sicilianerne blev aldrig en succes. Efter en uafgjort, fire nederlag og to sejre, var han ude af vagten igen.

I weekendens bundbrag mod Verona talte Davide Ballardini ikke til sine spillere før kampen, og han var heller ikke til stede på trænerbænken under kampen, der trods cheftrænerens fravær blev vundet 1-0.

Palermo ligger nummer 16 i Serie A med 21 point i 19 kampe.

Paul Pogba stod endnu en gang for en scoring, da Juventus slog Sampdoria 2-1. (Foto: AP/Carlo Baroncini) Italiensk fodbold Pogba-flugter sender Juventus mod 9. sejr i træk

0 kommentarer
Vis kommentarer