Profilen på vej væk fra storklub: Jeg har ikke brug for flere penge

Stephan Lichtsteiner skifter ikke til Dortmund, og den schweiziske landsholdsspiller er heller ikke interesseret i at tage til Kina, når kontrakten i Juventus udløber til sommer

Der er en VM-slutrunde lige rundt om hjørnet, men for Stephan Lichtsteiner er der også andre, vigtige ting at tænke på.

Den 34-årige højre back har kontraktudløb i Juventus efter denne sæson, og der er ikke meget, der tyder på, at han fortsætter karrieren hos de italienske mestre, hvor han har spillet de seneste syv år.

I stedet er han blevet sat i forbindelse med et skifte til Dortmund i de seneste uger. De rygter forholder schweizeren sig nu til.

- Jeg skal ikke til Dortmund. Vi har ikke fundet hinanden. Mere er der ikke at sige derom, fortæller Stephan Lichtsteiner til den schweiziske avis, Blick.

Italiensk fodbold Så skete det: Legenden forlader storklub

I løbet af de seneste år er der en hel del spillere fra de europæiske ligaer, der er taget til Kina, men det har Stephan Lichtsteiner absolut ingen planer om at gøre.

- Jeg skal helt definitivt ikke til Kina. Jeg er ikke på jagt efter penge, og jeg har også brug for livskvalitet ved siden af.

- Min kone og børn har også brug for at føle sig godt tilpas, og det vil ikke være tilfældet i Kina, og jeg har ikke brug for flere penge, siger han.

Agostino Di Bartolomei inden Europa Cup-kampen mod FC Köln - og Stefan Engels i hvidt. Foto: All Over Press Sport og Spil Roma-chefens totale nedtur: Tabte til Liverpool og begik selvmord

Paul Pogba har haft en svær sæson i Manchester United. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Sport og Spil Mølby: Uniteds mega-stjerne er en uromager

2 kommentarer
Vis kommentarer