Ramt af tragedie: Makienoks mor er død

Palermo-angriberen Simon Makienoks mor er gået bort. Det bekræfter den italienske klub på sin officielle hjemmeside

Simon Makienoks mor af afgået ved døden. (Foto: ANSA)
Simon Makienoks mor af afgået ved døden. (Foto: ANSA)

Simon Makienok har haft rigeligt at kæmpe med siden ankomsten til Palermo på Sicilien, hvor angriberen er kommet i unåde og ikke har høstet mange minutter på banen i Serie  A.

Men de sportslige kvaler glider i baggrunden for en stund, da den tidligere Brøndby-spiller nu er blevet ramt af et stort personligt tab.

Ibi og Simon Makienok blev gift i Holmens Kirke i starten af september (Foto: Tariq Mikkel Khan) Italiensk fodbold Ibi fnyser over Palermo: Karriere-mord på Simon!

Den 24-årige angribers mor, Kate Makienok, er afgået ved døden. Det fremgår af Palermos hjemmeside, hvor klubben udtrykker sin medfølelse i en officiel erklæring.

- Præsident Maurizio Zamparini, den tekniske stab, det ledende personale og hele holdet i Palermo udtrykker deres medfølelse med Simon Makienok og dennes familie, efter at danskerens mor er død, skriver klubben.

Kate Makienok drev til dagligt sin egen wellness-klinik i Næstved, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger var det en kunde, der fandt hende død, mens hun var i forretningen.

Makienok kan vist godt fortsætte med at sippe til den italienske kaffe på tribunen. Spilletid bliver det næppe til (Foto: Ansa) Italiensk fodbold Bliver i Palermo - Makienok satser på sommersalg

De informationer ønsker Næstved Politi dog hverken at be- eller afkræfte. Det meddeler politikommissær Steen von Würden til Ekstra Bladet.

Makienoks agent, Michael Steensgaard, er ligeledes blevet kontaktet med henblik på at få yderligere klarhed omkring den tragiske hændelse, men trods talrige henvendelser er det fredag formiddag ikke lykkedes at få en kommentar fra angriberens rådgiver.