Roma amok i målfest

Roma gav ikke Carpi en chance, da nyoprykkerne skulle en tur til hovedstaden

AS Roma skød med skarpt mod oprykkerne. (Foto: AP)
AS Roma skød med skarpt mod oprykkerne. (Foto: AP)

Den italienske Serie A ser i denne sæson ud til at blive mere spændende end, den har været de sidste fire år med fire mesterskaber til Juventus. I stedet ser Inter ud til at være vågnet op igen, og Roma har også en mulighed for at være med i mesterskabskampen nu - selvom de har et par andenpladser de sidste par år.

Lørdag blev det til tre point til romerne, da de mødte oprykkerne fra Carpi, hvor man gav hjemmepublikummet i Rom en stor oplevelse med en sikker 5-1-sejr. Den blev allerede grundlagt i første halvleg, da Roma på syv minutter scorede tre gange.

Se også: Juventus flopper i overtiden mod pointløs bundprop

Det skete mellem 24. og 31. minut, da først Manolas, der lavede selvmål i sidste rundes nederlag til Sampdoria, satte Roma i gang. Fire minutter efter scorede Pjanic på et smukt frispark og sidst var det Gervinho, der reelt lukkede kampen.

Men Roma var slet ikke færdige endnu. Først kom der dog en reducering fra den tidligere Roma-angriber Marco Borriello på et flot hovedstød, hvor han kastede sig frem mod bolden. Om det var dét, der gjorde det er umuligt at sige, men Roma vågnede derefter op.

Se også: Pas på, FCM: Napoli storsejrede igen

To gange efter pausen lå den igen i nettet hos Carpi. Først ved Salah og bagefter ved backen Digne, som fik resultattavlen til at sige 5-1. Carpi fik dog muligheden for at score igen, da Maicon med 14 minutter igen lavede et klodset frispark. Der var dog intet klodset over Morgan De Sanctis i Roma-målet, der i to omgange reddede Ryder Matos' forsøg.

Med sejren er Roma på fjerdepladsen inden resten af denne runde i Serie A spilles.

 Se også: Napoli-præsident reddet fra brændende yacht

0 kommentarer
Vis kommentarer