Roma på vej med forlængelse af legenden Totti

Francesco Totti får angiveligt tilbudt en forlængelse af sin kontrakt

Roma-legenden har endnu år i sig endnu. (Foto: AP)
Roma-legenden har endnu år i sig endnu. (Foto: AP)

Roma-legenden Francesco Totti er i karrierens efterår, men på det seneste har han været ultravigtig for AS Roma og har scoret flere mål, der harr betydet point og sejre til klubben fra hovedstaden.

Og den 39-årige Roma-spiller, der aldrig har spillet for andre klubber, står nu til at få forlænget sin aftale med hjerteklubben AS Roma. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Således skulle AS Roma tilbyde Totti en et-årig forlængelse til en værdi af omkring otte millioner kroner, mens Roma også tilbyder Totti en anden mulighed, hvis han ønsker at stoppe sin karriere.Klubben vil nemlig tilbyde ham en aftale, hvor han bliver sportsdirektør i klubben.

Italiensk fodbold Kejseren af Rom: Majestætisk oplæg af 39-årige Totti

Totti har tidligere gjort det klart, at han ønsker at fortsætte sin karriere, selv om han fylder 40 år i september.

Den tidligere italienske landsholdsspiller har 'blot' spillet 12 kampe i Serie A denne sæson - to fra start - men i de seneste fem kampe har han scoret fire gange og to gange været med til at vende truende nederlag til sejr.

Roma ligger nummer tre i Serie A i øjeblikket og kan dårligst slutte på den position med en kamp igen. Sidste kamp er ude mod AC Milan, og vinder Roma den, samtidig med at Napoli ikke besejrer Frosinone på hjemmebane, har Roma mulighed for at rykke op som nummer to i Serie A.

Totti kan endnu (Foto: AP) Italiensk fodbold Kongen af Rom: Tottis kanondrøn gav sejr

1 kommentar
Vis kommentarer