Roma reddede point mod Juventus

AS Roma blev ramt af en udvisning, men kæmpede sig tilbage og fik 1-1 mod Juventus

Francesco Totti og Roma fik 1-1 mod Juventus trods en mand i undertal. (Foto: AP/Gregorio Borgia)
Francesco Totti og Roma fik 1-1 mod Juventus trods en mand i undertal. (Foto: AP/Gregorio Borgia)

AS Roma havde kniven for struben, da Juventus gæstede mandag aften. Med ni points til førstepladsen var kravet en sejr for mandskabet fra den italienske hovedstad, men en udvisning gjorde missionen svær. Roma sikrede dog det ene point i topkampen.

Roma startede aggressivt i en første halvleg, der var mere præget af intensitet end store chancer. Begge mandskaber havde gode perioder med højt pres, men efter første halvleg var cifrene fortsat uændrede 0-0.

Det bliver ikke med Parma-spillernes hjælp, at kampen mod Genoa bliver til noget. (Foto: Ansa) Italiensk fodbold Parma-spillere nægter at spille

I anden halvleg kom der mere skub i kampen. Arturo Vidal sparkede tæt forbi højre opstander fem minutter efter pausen, inden Adem Ljaji? blev nærgående kort efter. Med en halv time igen opstod en dramatisk højdepunkt, da Vassilios Torosidis klodset måtte indkassere sit andet gule kort.

Det røde kort blev straks udnyttet af Juventus. Carlos Tevez bragede frisparket direkte i mål, og så var missionen vanskelig for AS Roma. Værterne ville dog ikke give op, og kom flot tilbage i kampen.

Fred Rutten på vej fra banen, da Feyenoord er sendt ud af Europa League torsdag aften. (Foto: AP) Europa League Træner gal over kæmpe-banan, men: Det er ikke racisme!

Det gav pote med et kvarter igen, da Seydou Keita steg højest og headede et godt indlæg i netmaskerne til 1-1. Juan Iturbe kom tæt på med ti minutter igen, men scoret blev der ikke yderligere. Dermed holder Juventus forspringet til AS Roma på ni points.

0 kommentarer
Vis kommentarer