Roma-træner: Totti er en stor ressource

AS Roma-træner Luciano Spalletti roser efter aftenens Totti-show Roma-symbolet og siger, denne er en stor ressource

AS Roma-træner Luciano Spalletti, der ellers før haft stridigheder med Totti, roser nu det aldrende klubkoryfæ. (Foto: AP)
AS Roma-træner Luciano Spalletti, der ellers før haft stridigheder med Totti, roser nu det aldrende klubkoryfæ. (Foto: AP)

AS Roma-træner Luciano Spalletti er efter klubbens sejr over Torino rosende over for klubbens anfører Francesco Totti.

- Udligningen så Totti gøre, hvad jeg bad ham om, og han gjorde det samme sidst mod Atalanta. Han blev på bagstolpen og kastede sig ind til flugteren. Lyden af jublen i stadionet var fantastisk.

- I aften gjorde Totti, hvad jeg bad ham om igen, og han er en stor ressource for klubben. Med Totti på stadion er alle bag os, og de andre spillere bliver også løftet af den stemning. Det var meningen, Totti skulle være kommet på lidt før, men Torinos mål var en spand kold vand i ansigtet på os.

- Hvis holdet har problemer, er Totti den bedste spiller, man kan sætte på banen. Det her var en svær kamp for os, så det, at vi overvinder resultatet, giver os større entusiasme, siger Spalletti ifølge Football Italia.

Italiensk fodbold Inter sender mesterskabet tættere på Juventus

Men Roma-træneren kommer også med svar på, hvordan han selv føler, han skal håndtere situationen.

- Problemet er, at mellem rollen som træner og historien af denne spiller, er der en masse situationer, der gør, at vi ikke kan være på samme niveau. Han kan ikke lide mine beslutninger - jeg ved ikke, om vi kan balancere holdet, men vi kan prøve.

- Jeg er en træner, og jeg skal være troværdig over for mine andre spillere. Glem ikke, at jeg blev kaldt ind i midten af sæsonen, hvor jeg skulle løse nogle problemer. Jeg bliver nødt til at have nogle regler, og jeg skal være konsistent over for alle, og jeg skal behandle dem alle som spillere.

Flere italienske medier melder, at Francesco Totti og Luciano Spalletti har haft stridigheder, og særligt i søndags skulle der have været et skænderi mellem dem.

Lazio kunne ikke bremse Juventus. (Foto: AP) Italiensk fodbold Juventus stormer mod mesterskabet

Totti kan stadig. Her bliver han fejret efter sit mål til 3-3. (Foto: AP) Italiensk fodbold 39-årige Totti redder Roma i slutminutterne

1 kommentar
Vis kommentarer