Roma vinder topkamp mod Napoli

Miralem Pjanic blev matchvinder, da Roma lørdag slog Napoli 1-0 - Rom-klubben ligger nummer to i Serie A

Davide Astori i en akrobatisk aktion mod Napoli. (Foto: AP)
Davide Astori i en akrobatisk aktion mod Napoli. (Foto: AP)

AS Roma er på vej mod en plads i næste sæsons Champions League.

Lørdag forsvarede klubben nemlig sin andenplads i Serie A ved at vinde den vanskelige hjemmekamp mod Napoli 1-0.

Derimod får Napoli noget sværere ved at nå den tredjeplads i Serie A, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. På femtepladsen har Diego Maradonas tidligere klub fem point op til Lazio, der tilmed har spillet en kamp mindre.

Napoli kan dog gøre sig forhåbninger om en plads i Champions League, hvis klubben vinder Europa League, hvor Nicklas Bendtners Wolfsburg venter napolitanerne i kvartfinalerne.

Hvis Napoli skal have noget at gøre i Champions League, så skal holdets spillere vise mere skarphed end i lørdagens kamp.

Gæsterne havde nemlig masser af muligheder for at udligne det føringsmål, som Romas Miralem Pjanic havde scoret efter 25 minutter, da han køligt sparkede bolden i mål efter et fladt indlæg.

Blandt Napolis syndere var Gonzalo Higuain, Jonathan de Guzman og Dries Mertens. De brændte alle store chancer på Roma-keeper Morgan De Sanctis, der har en fortid i netop Napoli.

Trods spilovertag det meste af kampen lykkedes det ikke for Napoli at udligne, mens Roma-spillerne heller ikke fik udbygget føringen på nogle af deres få chancer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere