Ronaldo afviser alt: Voldtægt er afskyeligt

En gammel voldtægtssag mod Cristiano Ronaldo er blevet genåbnet. Selv tager han 100 procent afstand fra alle anklager

Forstå sagen på et øjeblik her.

Cristiano Ronaldo er vant til at løbe med de store overskrifter. Men dem, portugiseren har trukket den seneste uge, havde han gerne været foruden.

I fredags stod amerikanske Kathryn Mayorga frem og fremsagde med de samme beskyldninger, hun havde gjorde i 2009: Ronaldo havde voldtaget hende i Las Vegas på en sommerferie.

Dengang blev der indgået forlig, inden sagen kom for retten. Mayorga fik knap 2,5 millioner kroner mod aldrig at nævne sagen igen.

Det lod hun være med indtil i fredags. Nu har hendes advokat genrejst sagen - og nu lader Cristiano Ronaldo endelig høre fra sig.

I to tweets fortæller han ikke overraskende over for alle sine 75 millioner følgere, at han er uskyldig.

- Jeg benægter kraftigt de beskyldninger, der er blevet rejst mod mig. Voldtægt er en afskyelig forbrydelse, der går imod alt, jeg er og tror på.

- Selv om jeg er ivrig efter at at få renset mit navn, så nægter jeg at bidrage til det medie-hysteri, der er skabt af personer, der forsøger at promovere sig selv på min bekostning.

- Min rene samvittighed vil derfor tillade mig roligt at afvente resultatet af alle undersøgelserne, skriver den femdobbelte Ballon d'Or-vinder.

Det er over ni år siden, de mødtes for første gang på en natklub i Las Vegas. Måske skal de snart ses igen i en retssag. Foto: Flynetpictures.com/SplashNews. Intl. fodbold - 3. okt. 2018 - kl. 20:37 Bryder sammen, når hun ser ham: Her er kvinden, der har anklaget Ronaldo

Foto: Flynetpictures.com/SplashNews/Ritzau Scanpix og AP/Alberto Saiz Italiensk fodbold - 2. okt. 2018 - kl. 16:55 32 sider med anklager: Christiano anmeldt for voldtægt

Cristiano Ronaldo kan muligvis se frem til endnu en retssag efter anklager om voldtægt. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold - 2. okt. 2018 - kl. 09:36 Politiet bekræfter: Voldtægtssagen mod Ronaldo er genåbnet

Se også: Tidligere topspiller blev dømt for voldtægt: Nu tager sagen ny drejning

50 kommentarer
Vis kommentarer