Ronaldo efterlyste tre kvinder: Nu træder en frem

En af de burger-kvinder, som Cristiano Ronaldo har efterlyst, træder nu frem og håber på en middag

- Jeg håber med dette interview at finde dem. Jeg vil blive så glad, for jeg vil invitere dem til at komme til Torino og Lissabon og tage en middag med mig i mit hus, fortalte Ronaldo i et interview. Nu er én af kvinderne stået frem. Foto: Isabella Bonotto / Ritzau Scanpix.
- Jeg håber med dette interview at finde dem. Jeg vil blive så glad, for jeg vil invitere dem til at komme til Torino og Lissabon og tage en middag med mig i mit hus, fortalte Ronaldo i et interview. Nu er én af kvinderne stået frem. Foto: Isabella Bonotto / Ritzau Scanpix.

Er det Messi dér på stranden? 11-årig dreng fik drømmen opfyldt og spillede pludselig fodbold med verdens bedste på stranden. Foto: Rodrigo Abd/Ritzau Scanpix Spansk fodbold 11-årig i paradis: Alle fodboldfans' drøm

Det vakte opsigt, da Cristiano Ronaldo i et ITV-interview fortalte, hvordan han som 11-12-årig dreng i Lissabon ofte blev sulten om aftenen ved 22-23-tiden.

Og med hele familien bosiddende på Madeira, så søgte han i stedet mod McDonalds-restauranten ved siden af stadion. Her bankede han og de andre fodbolddrenge på døren og fik burgere af tre piger.

Dem efterlyste han i interviewet og inviterede samtidig på middag. Nu er der en, der står frem.

- Jeg har fortalt om det til min søn, men han troede, at jeg løj, fordi han ikke kunne tro, at hans mor havde givet Cristiano Ronaldo hamburgere, siger Paula Leca til portugisiske medier som Diario de Noticias.

- Men det er sjovt, at Ronaldo husker det og tager noget op, som skete for så længe siden. Det viser stor ydmyghed. Nu ved folk i hvert fald, at det ikke bare er noget, jeg har fundet på

Sådan ser en af de efterlyste kvinder ud...

Kylian Mbappé spøger i Real Madrid, mens Neymar ikke er et emne, hvis man spørger den tidligere cheftræner Vicente del Bosque. Foto: AP Spansk fodbold Vælger mellem superstjerner: For barnlig til Real Madrid

Hun husker tydeligt den unge Ronaldo.

- De plejede at komme til kiosken, og når der var burgere og vores manager gav os lov, så gav vi dem væk. En af fyrene, den mest generte af dem, var Cristiano Ronaldo. Dette skete næsten hver dag hele ugen, siger Leca, der nu håber at kunne se frem til en middag.

- Hvis han inviterer mig til middag, så vil jeg selvfølgelig komme. Først og fremmest vil jeg takke ham, men under middagen skal vi også have tid til at mindes tilbage til tiden dengang, siger hun.

Andreas Bjelland fejrer sit hidtil eneste mål i FCK-trøjen, scoret mod FC Midtjylland. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil FCK-profil efter nye problemer: - Det er ikke vildt fedt

Foto: GLENN DUNBAR Sport og Spil Se karaktererne her: Hylder Kevin efter plastik-mareridt

Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Første gang i 116 år: Fortryder Juventus-hån

Ronaldo fortalte i interviewet, at han har talt med folk i Portugal for at finde frem til pigerne, der nu er blevet voksne kvinder - men foreløbig uden held.

- Jeg håber med dette interview at finde dem. Jeg vil blive så glad, for jeg vil invitere dem til at komme til Torino og Lissabon og tage en middag med mig i mit hus.

- Jeg vil finde disse piger. For at give noget tilbage, for jeg sætter så meget pris på den periode, og jeg glemmer aldrig øjeblikket, siger Ronaldo.

Cristiano Ronaldo spillede i ungdomsafdelingen i Lissabon-klubben Sporting, og så kun sin familie på øen Madeira hver tredje måned.

Martin Olsson her i kamp mod Manchester United er blandt de spillere, der stadig kan hentes gratis. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Superligaen Værsgo - her er 43 gratis spillere til din klub

James Rodriguez i aktion mod Valladolid i sæsonpremieren. Foto: GABRIEL BOUYS/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Sviner verdensstjerne: - Går mest op i sine øjenbryn

Cristiano Ronaldo har ikke mange personer at stole på - mon ikke kæresten Georgina Rodriguez er en af dem. Foto: Ritzau Scanpix/JUAN MEDINA Italiensk fodbold Ronaldos hårde liv: - Stoler kun på fire personer

29 kommentarer
Vis kommentarer