Ronaldo presser Eriksen og co.

Cristiano Ronaldo scorede det første mål, da Juventus vandt 2-1 over bundholdet Spal i Serie A

Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix
Foto: Alberto Lingria/Ritzau Scanpix

Juventus udbyggede lørdag føringen i toppen af Serie A, da den italienske storklub var på besøg hos bundholdet Spal.

Her kunne gæsterne rejse retur med tre point til kontoen, da Juventus vandt 2-1.

Cristiano Ronaldo, der spillede sin kamp nummer 1000 som professionel, scorede kampens første mål. Dermed har portugiseren scoret i sine seneste 11 ligakampe.

Resultatet betyder, at Torino-klubben topper tabellen med 60 point foran Lazios 56 og Inters 54. Både Lazio og Inter har dog begge spillet en kamp færre.

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Henrik afslører hul i systemet: Sådan scorer du kassen på gule kort

Foto: Finn Frandsen/Polfoto Sport og Spil KÆMPE Laudrup-interview: - Jeg synes altså kæden falder helt af

Juventus lagde fra kampens start pres på hjemmeholdet og gjorde det tydeligt, at der var forskel på top og bund i den bedste italienske række.

Efter små fem minutter gav det pote, da Cristiano Ronaldo sendte bolden i nettet, men målet blev af VAR underkendt for offside.

På trods af flere gode tilbud måtte Juventus-tilhængerne vente længe på at juble i første halvleg. Først fem minutter før pausefløjtet lykkedes det endelig for gæsterne at score kampens første mål.

Ronaldo fik et flot indlæg serveret fra Juan Cuadrado fra højrekanten, og så svigtede portugiseren ikke, men hamrede gæsterne i front.

Et kvarter inde i anden halvleg fordoblede Juventus føringen. Paulo Dybala viste stort overblik, da han fandt Aaron Ramsey, som flot vippede bolden over Spal-keeperen.

Fire minutter senere blev der dog bragt spænding tilbage i opgøret.

Spals Simone Missiroli blev tacklet i Juventus-feltet. Først var dommerens fløjte tavs, men efter et tjek i VAR-rummet blev der dømt straffespark. Det omsatte Andrea Petagna sikkert.

Tættere på kom hjemmeholdet dog ikke og har stadig otte point op til Sampdoria, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 22. feb. 2020 - kl. 19:55 Kæmpe hyldest: Sammenlignes med Henke

Foto: Josep Lago/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 22. feb. 2020 - kl. 18:51 Det sagde Messi til mig

Se også: Fuglsang slået i spurten

Foto: Shutterstock - Fotomontage: Anne-Marie Dyrkilde Sport og Spil Vildt sports-år i vente: Her er den billigste tv-løsning

6 kommentarer
Vis kommentarer