Ronaldo-træner før debut: Slap nu lige af

Juventus må ikke tage sejrene fra givet, bare fordi Cristiano Ronaldo er ankommet, siger Massimiliano Allegri

Lørdag aften får Ronaldo sin officielle debut i Juve-trøjen. Foto: All Over Press
Lørdag aften får Ronaldo sin officielle debut i Juve-trøjen. Foto: All Over Press

Juventus tager lørdag hul på den italienske Serie A og jagten på det ottende mesterskab på stribe.

Klubben er igen klar favorit, ikke mindst fordi den i sommerens transfervindue har hentet superstjernen Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Det har skabt en enorm hype, men træner Massimiliano Allegri opfordrer nu til at lægge en dæmper på euforien.

- Det er på tide at lægge euforien til side over ankomsten af store spillere og den største af alle. Vi skal holde benene på jorden og holde lav profil, lyder trænerens formaning.

- Vi må ikke gøre den fejltagelse at tro, at vi vinder, bare fordi vi har Cristiano. Han skal give en merværdi til et hold, der de seneste fire år har spillet to Champions League-finaler.

Ronaldo har taget part i to testkampe op til turneringsstarten, men rejste ikke med truppen til USA efter VM-slutrunden.

Allegri lover dog debut til stjernen, når holdet lørdag klokken 18 møder Chievo i sæsonåbneren.

- Jeg har ikke givet Ronaldo nogle råd. Han er meget entusiastisk for at forstå, hvordan italienske hold spiller.

- Han får sin debut. Wojciech Szczesny, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci og Miralem Pjanic spiller også, og backerne bliver Joao Cancelo og Alex Sandro, afslører træneren.

- Alle er i god form, selv Mario Mandzukic og Blaise Matuidi, der begge gik hele vejen og spillede VM-finale.

I lørdagens anden kamp tager Lazio imod Napoli klokken 20.30.

Artiklen fortsætter under billedet..

Ronaldo er blevet det helt hotte navn i Torino, hvor fansene flokkes om holdets nye superstjerne. Foto: Ritzau Scanpix/Isabella Bonotto
Ronaldo er blevet det helt hotte navn i Torino, hvor fansene flokkes om holdets nye superstjerne. Foto: Ritzau Scanpix/Isabella Bonotto

Synger til Juve-fest
Der er mange forskellige traditioner rundt omkring i fodboldverdenen. Særligt når man er ny i en klub er der forskellige ting, som skal overstås, og det må superstjernen Cristiano Ronaldo også forstå.

Serie A bliver sparket i gang i denne weekend, og Juventus-truppen havde aftenen før samlet sig, hvor klubbens nye spillere alle har skulle synge en sang, mens de stod på en stol. Det gjorde sig også gældende for Ronaldo.

Det viser en lille film fra Miralem Pjanic og Federico Bernardeschis Instagram-profiler, hvor man ser en meget indlevende Ronaldo give prøver på sin sangstemme.

Foruden Ronaldo blev det også til en optræden af klubbens yderligere indkøb,Joao Cancelo, Mattia Perin samt tilbagevendte Leonardo Bonucci. Endelig blev det til en dans fra verdensmesteren Blaise Matuidi.

Ronaldo og resten af Juventus-holdet skal i den nye sæson forsøge at vinde Serie A for ottende gang i træk, og det sker altså mod Chievo. Den kamp bliver spillet lørdag aften klokken 18.00, og den kan ses direkte på det nye Strive.

SE VIDEOEN MED RONALDO HER.

Se også: Officielt: Dansk angrebskomet til italiensk storklub

Se også: Milan handler igen inden transfervinduet lukker

Se også: Uhyggelige billeder: Kollapser midt under CL-lodtrækningen

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere