Rygter om trekantsdrama: Fodboldstjerne stiktosset

Den serbiske landsholdsanfører er blevet kædet sammen med en italiensk model, men afviser historien på det kraftigste

Cristina Buccino er blevet ind i en sag om Aleksandar Kolarovs kærlighedsliv. Foto: Alberto Terenghi/IPA/Shutterstock
Cristina Buccino er blevet ind i en sag om Aleksandar Kolarovs kærlighedsliv. Foto: Alberto Terenghi/IPA/Shutterstock

Rygter kan spredes som en steppebrand - især med internettet som katalysator.

Det er bevist endnu engang, for lige nu er en kulørt historie om Aleksandar Kolarovs kærlighedsliv i rundgang. Og den er ikke sjov læsning for konen, Vesna.

I et medie ved navn Viraltab blev det fremstillet, som om AS Roma-stjernen er ved at forlade hende efter 12 år. Det fortæller Corriere dello Sport.

Ifølge rygtehistorien er den tredje person i ligningen den italienske model og influencer Cristina Buccino, der har omkring 2,3 millioner følgere. Hun skulle have fået Kolarov til at droppe konen.

Modellen ved ikke engang, hvem Kolarov er, fortæller hun. Foto: Marcus Tondo/WWD/Shutterstock
Modellen ved ikke engang, hvem Kolarov er, fortæller hun. Foto: Marcus Tondo/WWD/Shutterstock

Kolarov har før kæmpet med utroskabsrygter. Foto: Alessandro Bianchi/Ritzau Scanpix
Kolarov har før kæmpet med utroskabsrygter. Foto: Alessandro Bianchi/Ritzau Scanpix
 

Michael Laudrup oplevede rival-kampene som meget intense. Foto: Erik Kragh/Polfoto Spansk fodbold Laudrup 28 år senere: - Jeg blev vred

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

Den 34-årige Roma-forsvareren har selv slået tilbage og afvist historien. Han har set sig nødsaget til at kommentere det løse rygte og kalder historien for det pure opspind.

- Det er skammeligt og uacceptabelt, at der blev frigivet en helt falsk nyhed om mit privatliv i går, skrev han i en story på Instagram.

Et andet af de store sportsmedier Gazetta dello Sport har ligeledes bragt historien, og de har fået fat på Buccino, som også afviser historien.

- Jeg ved ikke engang, hvem han er, lyder det ifølge avisen.

Tilbage i 2016 var der også utroskabsrygter om Kolarov. Her forlød det, at han var sammen med modellen Kristina Mijacevic og forlod hende, da hun blev gravid.

Den serbiske landsholdansfører har været i Roma siden sommeren 2017 og har spillet samtlige Serie A-kampe fra start til slut denne sæson, hvor Roma har fingrene i fjerdepladsen.

Fredag aften scorede han 2-0-målet i 4-1-sejren ude mod Fiorentina.

Nicklas Bendtner levede et vildt liv i England. Foto: Gregers Tycho Dansk fodbold Bendtners økonomi lå i ruiner: Fuldstændig hul i hovedet

Foto: Ritzau Scanpix Premier League Vraget af Mourinho: Nu taler irriteret Eriksen

Ronaldo har imponeret hele internettet med sit hovedstødsmål. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Afslører hemmeligheden bag Ronaldos vilde mål

Brøndbys interesse i Saba Lobjandize er velbeskrevet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Frygter Brøndbys klo i stjernen

 

37 kommentarer
Vis kommentarer