Så er det officielt: Ikonisk stadion rives ned

Milan og Inter er blevet enige om at bygge et nyt stadion, der skal afløse det navnkundige San Siro

San Siro er snart historie. Milan og Inter er nu officielt blevet enige om at bygge et nyt stadion.

Nu er det officielt. Milan og Inter skal have ny hjemmebane.

De to Milano-klubber bekræfter på deres hjemmesider, at de er blevet enige om at bygge et nyt stadion til 60.000 tilskuere, der skal erstatte navnkundige San Siro (eller Stadio Guiseppe Meazza om man vil).

Der er i tidens løb blevet spillet mange mindeværdige kampe på det store stadion i Milano, men det er ikke længere tidssvarende, og derfor er de to rivaler gået sammen i et stort byggeprojekt.

San Siro har lagt græs til mange store kampe i tidens løb. Foto: Kieran McManus/BPI/Shutterstock
San Siro har lagt græs til mange store kampe i tidens løb. Foto: Kieran McManus/BPI/Shutterstock

Det gamle San Siro skal rives ned, og det nye stadion bygges i samme område, hvor det gamle lå.

Det skal bygges lige ved siden af det nuværende stadion, og klubbernes ambition er at bygge et verdensklassestadion. I alt skal der investeres omkring ni mia. kr. i det store byggeprojekt i San Siro-området.

De to klubber har længe set på muligheden for at gøre noget ved San Siro. Det blev undersøgt, om man kunne renovere det store stadion, men den løsning blev droppet.

- Analyserne viser, at opførelsen af et nyt stadion er den bedst mulige løsning for både klubberne og byen Milano, skriver de to klubber i en fælles meddelelse.

Stadionet skal efter planen står klar allerede om tre år.

Jan Bech Andersen skyder skylden på medierne for Ebbe Sands Brøndby-farvel. Foto: Philip Davali Brøndby - 10. jul. 2019 - kl. 16:28 Jan Bech løber fra ansvaret: I slagtede Sand

Se også: Skifter strategi: Her er Brøndbys nye plan

Robert Skov og Dame N'Doye scorede mange point til holdet.dks brugere sidste år. Nu venter en ny udgave af Superliga-manager lige om hjørnet. Foto: POLFOTO/Lars Poulsen Sport og Spil Sidste chance: Sådan skal du sætte dit hold i superliga-manager

Belgiske Eden Hazard skal skabe begejstring på Bernabéu, når Real Madrid i den kommende sæson skal revanchere sig. Foto: Sergio Pérez/Ritzau Scanpix Sport og Spil Real Madrids vilde sommershopping: Dyreste nogensinde

61 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere