Sampdoria-præsident modtager dødstrusler fra Makienok-boss

Sampdorias præsident, Massimo Ferrero, langer ud efter Palermos præsident, Maurizio Zamparini, som angiveligt har truet Ferrero på livet

Sampdoria-præsidenten Massimo Ferrero i fint selskab under en kamp mod Palermo. Nu anklager han Palermos præsident Zamparini for dødstrusler. (Foto: AP)
Sampdoria-præsidenten Massimo Ferrero i fint selskab under en kamp mod Palermo. Nu anklager han Palermos præsident Zamparini for dødstrusler. (Foto: AP)

Sampdorias præsident, Massimo Ferrero, anklager Palermos præsident, Maurizio Zamparini, for at have leveret dødstrusler over telefonen.

Ifølge Ferrero er det sket i en telefonsamtale, efter Ferrero ringede til Palermo-præsidenten for at tage en snak om Palermos Edgar Beretto, som har kontraktudløb til sommer og indtil videre har nægtet at skrive under på en forlængelse. Dermed kan Beretto kan altså nu skrive under på en ny kontrakt med andre klubber, og det var netop derfor, Ferrero ringede til Palermos-præsident, Maurizio Zamparini.

Simon Makienok får et kvarter i Palermo-ydmygelse

Men ifølge Ferrero var det altså langt fra en glad Zamparini, som var i den anden ende af røret.

- Zamparini fornærmede mig, han gav mig dødstrusler, og han er gået over stregen nu, siger Massimo Ferrero til Sky Sport Italia.

- Jeg modtog tidligere en tre måneder lang karantæne, fordi jeg lavede en joke, og nu forventer jeg, at Zamparini også får en straf, for jeg har fået nok af ham. Han skaber omtale for sig selv og sin klub ved at fornærme mig. Jeg ringede til ham for at spørge til Baretto, og han truede med at slå mig ihjel.

Ferrero mener tiden er inde til grundig selvransagelse for den kontroversielle Palermo-præsident.

Gal klubpræsident afslører: Kender ikke rigtig Makienok

- Zamparini er nødt til at kigge sig selv i spejlet og tænke over, hvor mange spillere han selv har sikret sig fra andre klubber på sådan en facon, lyder det fra Ferrero.

Den forurettede Sampdoria-præsident er dog ikke nogen engel selv.

Ferrero fik tilbage i december måned en karantæne af det italienske fodboldforbund, da han omtalte Inters ejer, Erick Thohir, som 'ham filippineren'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter