Annonce:
Annonce:

Samuel Eto'o er tilbage i Sampdoria-varmen

Samuel Eto'o forventes at være tilbage i træning igen tirsdag, og dermed lægges der låg på episoden, hvor angriberen udvandrede fra træningen

Annonce:
Følg Fodbold

Det ser ud til, at forholdet mellem Samuel Eto'o og Sampdoria er blevet lappet godt og grundigt sammen igen. Den camerounske angriber kom i voldsom unåde, da han udvandrede fra træningen i den italienske klub mandag eftermiddag.

Truppen var sendt ud på en omgang straftræning efter 1-5-blamagen mod Torino i weekendens Serie A-kamp, men det var ikke en del af Eto'os planer, og han forsvandt simpelthen fra træningsanlægget.

Efterfølgende forlød det, at Eto'o ville rive Sampdoria-kontrakten i stykker i ren vrede, men nu forsikrer klubpræsident Massimo Ferrero, at der er kommet ro på situationen.

- Der skete ikke noget. Han bad bare om noget fritid, siger Sampdoria-præsident Massimo Ferrero ifølge Football Italia.

Dermed forventes Eto'o at være tilbage i træning allerede tirsdag, men Sampdoria-træner Sinisa Mijhajlovic udtrykker også forundring over, hvordan situationen udviklede sig mandag eftermiddag i Serie A-klubben. Han afviser desuden at have indgået i et skænderi med Eto'o.

- For at have et skænderi har du brug for to mennesker, og Eto'o klarede det hele selv. Han gik bare. Det er en voldsom mangel på respekt over for mig og over for holdet. Jeg ved ikke, hvad klubben vil gøre nu, siger cheftræneren til Gazzetta dello Sport.

Eto'o fik 20 minutter på banen for Sampdoria, da mandskabet i weekenden blevet knust af Torino med 1-5.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: