Se alle billederne: Her gør Zlatan comeback

Zlatan Ibrahimovic spillede sin første kamp i næsten otte år for AC Milan, der kun fik 0-0 mod Sampdoria

Reuters/Ritzau Scanpix: Zlatan fik en vild ankomst til Italien.

Zlatan Ibrahimovic er tilbage i italiensk fodbold knap otte år efter sin seneste kamp for AC Milan.

Den 38-årige svensker fik comeback for den skrantende storklub, da han mandag eftermiddag under stor jubel blev indskiftet ti minutter efter pausen i hjemmekampen mod Sampdoria.

Comebacket blev dog en resultatmæssig skuffelse, for Milan var ikke i stand til at bryde Sampdorias massive defensiv ned og måtte nøjes med 0-0.

Kort efter at være kommet på banen fik Ibrahimovic en hovedstødschance, men vinklen var spids, og han fik ikke den nødvendige kraft i sit forsøg.

Det sluttede med endnu et bedrøveligt resultat for milaneserne, der blot har vundet 6 ud af 18 ligakampe i denne sæson og tumler rundt i midten af rækken.

Zlatans store comeback

1 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
2 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
3 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
4 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
5 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
6 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
7 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
8 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic spillede 85 kampe og scorede 56 mål i sit første ophold i Milano-klubben mellem 2010 og 2012.

I 2011 var han med til at gøre klubben til italiensk mester, hvilket er den seneste gang, en anden klub end Juventus er sluttet øverst i Serie A.

Netop Juventus er også helt helt med fremme i denne sæson og på jagt efter den niende titel på stribe.

Holdet tog tre stensikre point på hjemmebane mod Cagliari, der blev slået 4-0 efter tre scoringer af Cristiano Ronaldo.

Det stod 0-0 ved pausen, men i anden halvleg fandt hjemmeholdet sprækkerne i Cagliaris defensiv, og gæsterne fra Sardinien er efter et overraskende godt efterår ved at miste pusten. Det var Cagliaris tredje nederlag i træk.

Zlatan i unåde: Her bliver hans Malmö-statue fjernet efter gentagen hærværk:

Mohamed Daramy fik en dansk landsholdstrøje af DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg. Yderst til venstre er Daramys mor, Isata. Foto: Linda Johansen Landsholdsfodbold - 6. jan. 2020 - kl. 16:48 FCK's stortalent fik uventet gave

De to tidligere angrebsmakkere Jon Dahl Tomasson og Ebbe Sand i samme sofa i forbindelse med Dansk Fodbold Award i Horsens. Sand ville være den oplagte afløser for Thomasson som assistent for Åge Hareide. Foto: Anders Brohus Landsholdsfodbold - 6. jan. 2020 - kl. 13:38 Den oplagte afløser: Sand passer på alle parametre

Brøndbys polske målsluger, Kamil Wilczek, er et af de bedste vinterindkøb i Superligaen det seneste årti. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaens bedste og værste vinterhandler

Liverpool har været helt suveræne i denne sæson. De slog i julen deres nærmeste forfølger, Leicester, 4-0 på udebane, og det fik smilene frem hos Henderson, Alexander-Arnold og Robertson. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Sport og Spil Bedste nogensinde? Liverpool jagter udødelighed

Melisia Artistas hjerte banker for River Plate. Privatfoto Sport og Spil Årtiets lækreste fodboldfans

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere