Se alle billederne: Her gør Zlatan comeback

Zlatan Ibrahimovic spillede sin første kamp i næsten otte år for AC Milan, der kun fik 0-0 mod Sampdoria

Reuters/Ritzau Scanpix: Zlatan fik en vild ankomst til Italien.

Zlatan Ibrahimovic er tilbage i italiensk fodbold knap otte år efter sin seneste kamp for AC Milan.

Den 38-årige svensker fik comeback for den skrantende storklub, da han mandag eftermiddag under stor jubel blev indskiftet ti minutter efter pausen i hjemmekampen mod Sampdoria.

Comebacket blev dog en resultatmæssig skuffelse, for Milan var ikke i stand til at bryde Sampdorias massive defensiv ned og måtte nøjes med 0-0.

Kort efter at være kommet på banen fik Ibrahimovic en hovedstødschance, men vinklen var spids, og han fik ikke den nødvendige kraft i sit forsøg.

Det sluttede med endnu et bedrøveligt resultat for milaneserne, der blot har vundet 6 ud af 18 ligakampe i denne sæson og tumler rundt i midten af rækken.

Zlatans store comeback

1 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
2 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
3 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
4 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
5 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
6 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix
7 af 8  Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
8 af 8  Foto: Daniele Mascolo/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic spillede 85 kampe og scorede 56 mål i sit første ophold i Milano-klubben mellem 2010 og 2012.

I 2011 var han med til at gøre klubben til italiensk mester, hvilket er den seneste gang, en anden klub end Juventus er sluttet øverst i Serie A.

Netop Juventus er også helt helt med fremme i denne sæson og på jagt efter den niende titel på stribe.

Holdet tog tre stensikre point på hjemmebane mod Cagliari, der blev slået 4-0 efter tre scoringer af Cristiano Ronaldo.

Det stod 0-0 ved pausen, men i anden halvleg fandt hjemmeholdet sprækkerne i Cagliaris defensiv, og gæsterne fra Sardinien er efter et overraskende godt efterår ved at miste pusten. Det var Cagliaris tredje nederlag i træk.

Zlatan i unåde: Her bliver hans Malmö-statue fjernet efter gentagen hærværk:

Mohamed Daramy fik en dansk landsholdstrøje af DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg. Yderst til venstre er Daramys mor, Isata. Foto: Linda Johansen Landsholdsfodbold FCK's stortalent fik uventet gave

De to tidligere angrebsmakkere Jon Dahl Tomasson og Ebbe Sand i samme sofa i forbindelse med Dansk Fodbold Award i Horsens. Sand ville være den oplagte afløser for Thomasson som assistent for Åge Hareide. Foto: Anders Brohus Landsholdsfodbold Den oplagte afløser: Sand passer på alle parametre

Brøndbys polske målsluger, Kamil Wilczek, er et af de bedste vinterindkøb i Superligaen det seneste årti. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaens bedste og værste vinterhandler

Liverpool har været helt suveræne i denne sæson. De slog i julen deres nærmeste forfølger, Leicester, 4-0 på udebane, og det fik smilene frem hos Henderson, Alexander-Arnold og Robertson. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Sport og Spil Bedste nogensinde? Liverpool jagter udødelighed

Melisia Artistas hjerte banker for River Plate. Privatfoto Sport og Spil Årtiets lækreste fodboldfans

12 kommentarer
Vis kommentarer