Se Cristiano-fotoet: Stjernens diller stjæler billedet

Milan-spillerens glæde over fotoet med Cristiano Ronaldo overskygges fuldstændig af baggrunden, hvor verdensstjerne tilfældigvis optræder splitternøgen

Han er født i maj 2000, og selvom han er i truppen hos AC Milan og fast mand på det italienske U19-landshold, så er han ikke kendt i den brede offentlighed.

Nu har den 18-årige højreback Raoul Bellanova imidlertid sørget for at bringe sit navn i medierne over hele verden - og det på en noget ufrivillig og klodset måde.

Efter weekendens 0-2-nederlag mod Juventus fik Milan-teenageren således taget et foto med modstandernes verdensstjerne Cristiano Ronaldo.

Hvad han ikke opdagede var, at Juventus' forsvarsstjerne, anfører Giorgio Chiellini, stod splitternøgen i baggrunden.

Billedet ramte de sociale medier og har nu fået omtale i adskillige medier i Spanien og Italien, men også i lande som Holland og Honduras, så nu har den flove Milan-teenager været nødt til at undskylde.

- Jeg er meget ked af, at det er kommet på sociale medier, og jeg undskylder først og fremmest over for Giorgio Chiellini, skriver Bellanova i et opslag på Instagram.

- Det var ikke min hensigt. Og jeg forsikrer ham og alle fodboldfans om, at det bare var meningen, at jeg fik taget et foto med en stor mester.

- Jeg har ikke selv postet noget på mine sociale medier, og det ville jeg heller ikke gøre efter et nederlag. Men jeg begik den fejl, at jeg uden at have tjekket det delte billedet med nogle venner, som delte det videre, skriver den unge Milan-spiller.

Raoul Bellanova har fortsat sin officielle Milan-debut til gode, men er oppe på 96 ungdomskampe for klubben de seneste tre sæsoner. Sidste sæson fik han også tre kampe på bænken i Serie A, mens han i denne sæson også allerede har siddet med på bænken tre gange - senest mod Juventus.

34-årige Giorgio Chiellini med 99 landskampe for Italien og næsten 400 kampe for Juventus siden 2005 har endnu ikke kommenteret billedet.

Han kan dog glæde sig over, at han ikke er den første fodboldstjerne, der er er afbilledet uden tøj på. Tilbage i 1970'erne overgik samme skæbne selveste Pelé i selskab med Franz Beckenbauer i omklædningsrummet hos New York Cosmos.

Også Brøndbys kvinder er fotograferet uden bukser på i omklædningsrummet, men her var der tale om en frivillig gimmick, ligesom FCK-stjernen Viktor Fischers numsestunt i sidste måned var det.

Ekstra Bladet har besøgt Brøndbys anfører, Theresa Nielsen, til en snak om fodbold, Brøndby og de omtalte numse-billeder på Instagram. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil Brøndby-stjernen taler ud om numse-billedet: Vildere end jeg havde regnet med

Sport og Spil Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Se også: Hobro-piger går verden rundt: Derfor så de fodbold i bikini

Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Se også: Messi har intet liv: - Han bor i et gyldent fængsel

Anklagerne om voldtægt mod Cristiano Ronaldo danner nu baggrund for en ny småkage. Foto: Ritzau/Scanpix/MASSIMO PINCA Italiensk fodbold - 21. okt. 2018 - kl. 21:16 Raser over usmagelige voldtægtskager: - Tror ikke mine egne øjne

75 kommentarer
Vis kommentarer