Se de sære scener: Storklubbens fans forsvinder pludselig

En skuffende sæson betød, at mange mennesker pludselig rejste sig fra deres pladser og forlod stadion midt under kampen

Det hænder, at hårdt prøvede fodboldfans mod slutningen af en kamp ikke orker mere og forlader en kamp i utide.

Mere sjældent er det, at de forlader pladserne, som de ofte har betalt en ikke undseelig sum for, tidligt i kampen. Det skulle da lige være for at flytte en bil eller køre faster Erna, der er skvattet ned af trappen, på hospitalet.

Men i søndagens Serie A-kamp mellem Inter og Sassuolo forekom det.

Og det var ikke en, to eller en lille gruppe fans, der pludselig rejste sig og forsvandt.

En hel tribune af Inters hårdtprøvede fans havde koordineret aktionen og forlod enorme Giuseppe Meazza i Milano i protest mod klubbens elendige sæson.

- Da I ikke har gjort jer fortjent til vores støtte, hylder vi jer i dag ved at gå ud og spise, havde de skrevet på et stort banner, der vejrede fra tribunen.

Og så gik de.

Tak for i dag, synes meldingen af være. (Foto: All Over Press)
Tak for i dag, synes meldingen af være. (Foto: All Over Press)

Det ser lidt tomt ud...(Foto: All Over Press)
Det ser lidt tomt ud...(Foto: All Over Press)

Da var der spillet 25 minutter af ligakampen.

Inter, der vandt Champions League for syv år siden, og som vandt det italienske mesterskab fem år i træk 2006-2010, er på en aktuel ottendeplads i Serie A.

Forleden fyrede man cheftræner Stefano Pioli - den anden trænerfyring i klubben alene denne sæson.

Og udvandringen mod Sassuolo var et nyt lavpunkt for den ellers hæderkronede storklub, der i øvrigt endte med at tabe kampen 2-1.

Det er ikke lykkedes at vinde en kamp siden midten af marts.

Stefano Vecchi, der har overtaget tøjlerne midlertidigt, sagde efter kampen:

- Lige nu hersker der en stemning, en meget negativ stemning i og omkring klubben, hvilket kan mærkes helt inde på banen.

- Det er normalt, der er en protest som denne. Holdet burde ikke ligge nummer otte, så det er normalt, at tilhængerne udtrykker deres skuffelse, sagde Vecchi.

Inter er utrolige 29 point efter Juventus, der ser ud til at nappe mesterskabet igen i år trods nederlaget til Roma søndag. Men lige så slemt er det, at bysbørnene og de evige rivaler fra AC Milan, samtidig ser ud til at ende foran Inter. Milan har et forspring på fire point med to kampe igen.

Milan mangler Bologna og Cagliari, mens Inter mangler Lazio og Udinese. Samtidig har Milan en teorisk Europa League-kvalifikation at spille for. Den chance er smuttet for Inter.