Sender åbent brev: Angriber klubben

Mauro Icardi letter nu hjertet om af de seneste ugers stridigheder mellem ham, agentkonen og Inter

Mauro Icardi og agentkonen, Wanda Nara, på tribunen. Foto: Ritzau Scanpix.
Mauro Icardi og agentkonen, Wanda Nara, på tribunen. Foto: Ritzau Scanpix.

Mauro Icardis valg af konen, Wanda Nara, som agent, har vist sig at være dyrt for den argentinske stjerneangriber. Først fik han flået anførerbindet af, og siden har han ikke spillet et eneste minut for Nerazzuri siden 9. februar.

Sagaen udspringer blandt andet af Wanda Naras retorik i nogle kontraktforhandlinger mellem hende og Inter, som skulle have gjort ledelsen rasende.

Derudover kritiserede hun også holdets taktik efter en kamp mod Parma og formåede dermed også at pisse cheftræner Luciano Spalletti af.

Foto: Splash Sport og Spil Agent-konen spiller hasard med hans karriere

Nu lufter argentineren forholdet mellem ham og Inter i kølvandet på polemikken om agentkonen. Det gør han i et opslag på Instagram.

Mauro Icardi fortæller i opslaget om sin store kærlighed for klubben om alle de op- og nedture, han har haft med klubben siden 2013. Han beskriver det store højdepunkt som klubbens tilbagevenden til Champions League-turneringen efter seks års tørke.

Han fortæller desuden om, hvordan han har afvist store tilbud fra andre klubber, for at blive hos Inter.

Respekt er nødvendigt
I opslaget beskriver Mauro Icardi , hvordan han er gået gennem ild og vand for klubben, og altid har haft respekt.

- Alt hvad jeg har ofret, har jeg ofret ud af kærlighed for denne klub og i respekt for alle, siger Mauro Icardi på Instagram.

Han er dog i tvivl om, der stadig er den nødvendige respekt i relationen mellem ham og Inter.

- Jeg ved ikke, om der er kærlighed og respekt for både Inter og jeg mellem dem, som tager beslutningerne i øjeblikket. Jeg ved ikke, om lysten er der til at løse tingene for Inters skyld alene, skriver han i opslaget.

Han håber, at de kan løse de konflikter der er. Nøgleordet er respekt.

- Der kan ske meget i en familie. Både godt og skidt, og ud af kærlighed kan man stå igennem meget. Respekten må bare aldrig mangle. Det er mine værdier for det, jeg kæmper for i min historie hos og med Inter, skriver Mauro Icardi i sit Instagram-opslag.

Mauro Icardi scoret 15 gange i 28 kampe for Inter i denne sæson.

Wanda Nara har kostet sin mand, Mauro Icardi, en startplads. Foto: Splash Italiensk fodbold Agentkone bryder sammen på tv

 

Maxi Lopez nægtede at give hånd til Mauro Icardi, da de to mødtes på fodboldbanen. Nu kommer Lopez sin tidligere ven lidt i møde. Foto: PAOLO ZEGGIO/ANSA Intl. fodbold Giver uventet støtte til manden der knaldede hans kone

Mauro Icardi er glad for sin hustru. Det er Inters fans ikke. Foto: Stefano Rellandini/Reuters/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Sure fans angriber stjernens hustru med sten

6 kommentarer
Vis kommentarer