Sent Napoli-mål stopper Inters pokaldrømme

Napolis Gonzalo Higuain scorede i overtiden og sendte Napoli i semifinalen i pokalturneringen i Italien

Gonzalo Higuain blev matchvinder, da Napoli sendte Inter ud af Coppa Italia. (Foto: Zuma Press)
Gonzalo Higuain blev matchvinder, da Napoli sendte Inter ud af Coppa Italia. (Foto: Zuma Press)

Gonzalo Higuain blev helten i Napoli, da hjemmeholdet vandt 1-0 over Inter og nåede semifinalen i den italienske pokalturnering.

Argentineren udnyttede, at Inter-spillerne sov efter et indkast fra Napoli tre minutter inde i dommerens overtid. Han bankede bolden ind bag Inter-målmand Andrea Ranocchia, og sikrede en sejr, som i virkeligheden var ganske fortjent.

Gonzalo Higuain havde selv misbrugt adskillige chancer i første halvleg, og Napoli skabte en del mere end gæsterne. Særligt i den sidste del af kampen.

Se også: Inter vrager Lukas Podolski

Mauro Icardis forsøg efter et kvarter i første halvleg havde dog fortjent bedre end at ramme stolpen. Der kunne Inter være kommet foran, og så havde kampen måske ændret sig.

- Holdet arbejdede godt, og vi er i storform i øjeblikket, siger målscorer Higuain ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Vi skal udnytte situationen, for vi spiller nærmest hver tredje dag. Jeg takker holdkammerater og fans. Det er vigtigt, at vi arbejder hårdt, så kommer resten, siger han videre.

Se også: Samuel Eto'o er tilbage i Sampdoria-varmen

Napoli skal møde Lazio i to semifinalekampe, en i begyndelsen af marts og returkamp i begyndelsen af april. I den anden semifinale mødes Fiorentina og Juventus.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere