Sent Napoli-mål stopper Inters pokaldrømme

Napolis Gonzalo Higuain scorede i overtiden og sendte Napoli i semifinalen i pokalturneringen i Italien

Gonzalo Higuain blev matchvinder, da Napoli sendte Inter ud af Coppa Italia. (Foto: Zuma Press)
Gonzalo Higuain blev matchvinder, da Napoli sendte Inter ud af Coppa Italia. (Foto: Zuma Press)

Gonzalo Higuain blev helten i Napoli, da hjemmeholdet vandt 1-0 over Inter og nåede semifinalen i den italienske pokalturnering.

Argentineren udnyttede, at Inter-spillerne sov efter et indkast fra Napoli tre minutter inde i dommerens overtid. Han bankede bolden ind bag Inter-målmand Andrea Ranocchia, og sikrede en sejr, som i virkeligheden var ganske fortjent.

Gonzalo Higuain havde selv misbrugt adskillige chancer i første halvleg, og Napoli skabte en del mere end gæsterne. Særligt i den sidste del af kampen.

Lukas Podolski kommer ikke til at spille i Europa for Inter (Foto: AP) Italiensk fodbold Inter vrager Lukas Podolski

Mauro Icardis forsøg efter et kvarter i første halvleg havde dog fortjent bedre end at ramme stolpen. Der kunne Inter være kommet foran, og så havde kampen måske ændret sig.

- Holdet arbejdede godt, og vi er i storform i øjeblikket, siger målscorer Higuain ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Vi skal udnytte situationen, for vi spiller nærmest hver tredje dag. Jeg takker holdkammerater og fans. Det er vigtigt, at vi arbejder hårdt, så kommer resten, siger han videre.

Italiensk fodbold Samuel Eto'o er tilbage i Sampdoria-varmen

Napoli skal møde Lazio i to semifinalekampe, en i begyndelsen af marts og returkamp i begyndelsen af april. I den anden semifinale mødes Fiorentina og Juventus.

0 kommentarer
Vis kommentarer