Serie A-krisen uden ende: Præsident arresteret

Parmas præsident Giampietro Manenti blev onsdag morgen arresteret af det italienske politi på grund af mistanke om hvidvaskede penge og underslæb

Parmas præsident Giampietro Manenti blev arresteret onsdag. (Foto: ANSA)
Parmas præsident Giampietro Manenti blev arresteret onsdag. (Foto: ANSA)

Parmas præsident Giampietro Manenti, der i februar købte klubben af Rezart Taci, ser nu ud til at være løbet ind i flere problemer end det økonomiske morads, som Serie A-klubben i øjeblikket er ude i.

Flere italienske medier skriver nemlig, at Manenti sammen med 21 andre indblandede personer onsdag morgen blev arresteret af det italienske politi på grund af mistanker om underslæb og hvidvask af penge i Parma.

Se også: Låner 37 millioner: Bundkamp undgår aflysning

Manenti har gentagende gangt meldt ud, at han var på vej mod en løsning, der skulle sikre, at medarbejderne og spillerne i klubben, som ikke har fået udbetalt løn siden sommer, omsider ville se de penge, som klubben skylder dem. Igen og igen har Manenti proklameret, at pengene var lige om hjørnet, men endnu er intet sket.

Torsdag den 19. marts står som en vigtig dag for klubben, da det kan blive dagen, hvor Parma vil blive erklæret konkurs, og senest har italienske medier skrevet, at Manenti har forhandlet med mulige investorer om at sælge klubben igen.

Se også: Serie A-spillere på banen trods farceagtige tilstande

Manenti gav en euro for klubben, da han tilbage i februar overtog den gældsplagede klub, og han har dog selv tidligere afvist, at han barslede med et salg.

I Serie A er holdet også absolut bundprop med blot ni point efter 25 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere