Serie A-spillere på banen trods farceagtige tilstande

Parmas præsident Giampietro Manenti forsikrer, at klubbens kamp på søndag mod Atalanta bliver spillet efter de to seneste runders aflysninger

Parma-spillerne her i skikkelse af Andrea Costa har ikke fået løn siden sidste sommer. Gad vide hvor mange arbejdspladser, den var gået på...(Foto: AP)
Parma-spillerne her i skikkelse af Andrea Costa har ikke fået løn siden sidste sommer. Gad vide hvor mange arbejdspladser, den var gået på...(Foto: AP)

Parmas to seneste kampe er begge blevet aflyst på grund af klubbens økonomiske situation.

Spillerne har ikke fået udbetalt løn siden sidste sommer, mens klubben har skiftet ejer flere gange.

Først blev kampen mod Udinese for knap to uger siden udskudt, da klubben ikke havde økonomi til at aflønne sikkerhedspersonalet på stadion, mens udekampen mod Genoa også blev skubbet længere ud i fremtiden på grund af en spillerstrejke.

Senest har en auktion også været søsat for at rejse penge til klubben, men den ser også ud til at fejle.

Nu forsikrer Giampietro Manenti, der er præsident i klubben, at fansene kan se frem til fodbold, hvor modstanderen er Atalanta på hjemmebane.

Pengene er på vej
- Vi spiller mod Atalanta. Det er 100 procent sikkert. De andre kampe har det været spillernes beslutning, ikke min, siger Manenti til Libero.

Ét af de store stridspunkter i klubben har været de manglende lønudbetalinger til både spillere, stab og administration, men Manenti forsikrer, at pengene er på vej.

- Selvfølgelig kommer de. Der er stadig tid. Vi har hele tiden haft pengene, og vi leder efter en løsning, der sender dem videre, siger han.

Parma er suveræn bundprop i Serie A med blot 10 point efter 23 kampe. Holdet fik desuden en pointstraf i starten af sæsonen på grund af ubetalt skat.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere