Serie A-stjerne i modvind: 'Hold kæft, din skide sigøjner'

AS Romas kæmpe profil Danielle De Rossi bliver hårdt kritiseret i de italienske medier for angiveligt at have råbt skældsord efter Juventus' angriber Mario Mandzukic

Juventus hentede den 11. sejr i træk i Serie A, da de forsvarende italienske mestre søndag vandt 1-0 hjemme mod AS Roma.

Men det er ikke så meget sejren, der bliver talt om her et par dage efter. I stedet bliver der sat fokus på en duel mellem Roma-stjernen Danielle De Rossi og Juves Mario Mandzukic, hvor førstnævnte angiveligt skulle have råbt skældsord efter kroaten.

Se også: Stjernefrø sikrede Juve sejr i topkamp

Mundaflæsere i Italien mener at vide, at Rossi skulle har brølet 'Stai muto zingaro di merda' mod angriberen - løst oversat betyder det: 'Hold kæft, din skide sigøjner'.

Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

Ingen af de to involverede spillere har udtalt sig om episoden, som skete efter en halv times spil i forbindelse med en duel mellem spillerne. Men Romas nye cheftræner Luciano Spalletti havde et par ord at sige om hændelsen til pressemødet efter opgøret. Og det var i den grad kontroversielt.

- De Rossi? Dækkede han ikke sin mund? Det skal jeg vist have lært ham. Mandzukic havde været irriterende over for alle minutterne op til episoden, og ingen sagde noget som helst til ham.

- Jeg vil bede mine spillere om at gøre ligesom ham (De Rossi red.) og dække deres mund, så man ikke kan mundaflæse dem. De Rossi svarede bare igen på, hvad hans modspiller sagde til ham. Han skal opføre ordentligt, men når man taber, kan temperamentet løbe af med én, og så kan man komme til at glemme at dække sin mund. Det skal vi have lært ham. Det ville være et stort slag at skulle undvære Rossi, hvis han idømmes karantæne for rasisme, sagde Spalletti ifølge flere italienske medier.

Se også: Blandt verdens bedste: Undervurderet målmandsstjerne stråler

I sidste uge blev Napolis træner Maurizio Sarri idømt to spilledages karantæne for at råbe homofobiske skældsord efter Inters træner Roberto Mancini, men ifølge medierne i støvlelandet ser De Rossi ud til at slippe for straf.

Disciplinærudvalget i Serie A har angiveligt ikke tænkt sig at gøre brug af tv-billeder som bevismateriale mod Roma-stjernen.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere