Serie A-stjernes far anholdt for dobbeltdrab

Lazio-spilleren Felipe Andersons far, Sebastiao Gomes, er anholdt efter en biljagt, der endte med to dræbte

Det er ikke ren morskab at være Lazios unge stjerne Felipe Anderson. Den 21-åriges fart er netop blevet anholdt for dobbeltdrab (Foto: AP/Marco Vasini)
Det er ikke ren morskab at være Lazios unge stjerne Felipe Anderson. Den 21-åriges fart er netop blevet anholdt for dobbeltdrab (Foto: AP/Marco Vasini)

Det kunne ikke gå meget bedre for 21-årige Felipe Anderson på fodboldbanen.

Søndag eftermiddag var brasilianeren kampens store oplevelse for Lazio, da han i det klassiske Rom-derby scorede en enkelt gang og lagde op til et mål i 2-2-kampen mod Roma.

Francesco Totti får verbale smæk for at lave selfie under weekendens Rom-derby. (Foto: AP/Gregorio Borgia) Italiensk fodbold Tottis mål-selfie skaber derby-ballade

Men uden for banen har han meget lidt at juble over. Spillerens far Sebastiao Gomes er nemlig for få dage siden blevet anholdt for et dobbeltdrab i den brasilianske by Santa Maria. Det skriver svenske Aftonbladet, der har sine oplysninger fra det italienske medie Gazzetta dello Sport.

51-årige Sebastiao Gomes skulle i sin hvide Fiat angiveligt have jagtet en 30-årige mand, der forsøgte at flygte på en motorcykel.

De endte begge med at miste kontrollen over køretøjerne og smadre ind i hinanden og videre ind igennem en uskyldig 61-årig kvindes hus. Både kvinden i huset og den 30-årige på motorcyklen døde på stedet.

Den tidligere Brøndby-spiller Patrick Olsen har ingen planer om at drage mod Superligaen og ungdomsklubben Brøndby, når han skal væk fra italienske Inter. (Foto: AP/Damian Strohmeyer) Italiensk fodbold Dansk stortalent: Jeg vil ikke til Brøndby

Ifølge Aftonbladet var jagten et resultat, at et hedt trekantsdrama mellem Sebastiao Gomes, den 30-årige og den 30-åriges kone.

Lazio-spillerens far har ifølge det svenske medie et seksuelt forhold til den 30-åriges kone, og det skulle så have ført til jagten gennem de brasilianske gader. Måske, fordi Sebastiao Gomes ville 'gøre krav på' kvinden, som han har et forhold til.

Rafael Benitez og Napoli tabte søndag til Juventus. (Foto: AP) Italiensk fodbold Benitez raser mod Juventus: Spiller ikke på lige vilkår

Umiddelbar efter ulykken blev Sebastiao Gomes anholdt, efter han meldte sig selv til politiet. Det skriver The Guardian.  

Oven på faderens anholdelse får Felipe Anderson får nok svært ved at koncentrere sig om at i Serie A- Her har han ellers har scoret fem mål og lagt op til lige så mange indtil videre i sæsonen.

0 kommentarer
Vis kommentarer