Sikkerhedsvagt mistede milten efter dommedagsdrøn!

En italiensk sikkerhedsvagt har fået fjernet sin milt, efter han blev ramt af et vildfarent frispark fra Inters Antonio Candreva

Antonio Candrevas kanondrøn sendte en sikkerhedsvagt på hospitalet. Arkivfoto: All Over Press
Antonio Candrevas kanondrøn sendte en sikkerhedsvagt på hospitalet. Arkivfoto: All Over Press

Stakkels Marco Rapisarda havde ingen anelse om, hvad der skulle ramme ham, da han sidste weekend passede sit job som sikkerhedsvagt til Serie A-kampen mellem Torino og Inter.

Under kampen havde Marco Rapisarda blikket rettet stift på tilskuerne og dermed ryggen til banen, da han pludselig blev ramt bagfra af et 'projektil'.

Det viste sig, at Rapisarda blev ramt af et vildfarent, men knaldhårdt, frispark fra Inters italienske landsholdsspiller, Antonio Candreva.

Selv om Marco Rapisarda blev bulls eye for Candrevas frispark, så fortsatte sikkerhedsvagten sit arbejde trods store smerter. Det skriver calciomercato.com.

Dagen efter blev pinen dog for voldsom for Rapisarda, og han måtte et smut på sygehuset. Her konkluderede lægerne, at hans milt var blevet så beskadiget efter mødet med Candrevas drøn, at organet måtte fjernes.

Marco Rapisarda er stadig indlagt på hospitalet, og Torino har haft en delegation af sted for at besøge den uheldige vagt. Historien melder ikke noget om, hvorvidt Antonio Candreva har sendt en buket blomster.

Torres, Gerrard, Arbeloa og Kuyt i jubel, da Real Madrid blev nedkæmpet på Anfield. Foto: All Over Press Sport og Spil Liverpool i ekstase: Her er sandheden om deres største triumfer

Se også: Uhyggelige pakker sendt til fodbolddommere

Se også: Fodboldspiller i grotesk karriereskifte: Nu er han pornostjerne

Se også: Serie A-spiller med kæmpe brøler: Er det sæsonens afbrænder?

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen