Skår i glæden: Eriksen kan miste ti millioner

Inter-ejer Steven Zhang vil have spillerne til at give afkald på to måneders løn

Eriksen og de andre spillere skal til møde med klubben.  Foto: Vincenzo Lombardo/Getty Images
Eriksen og de andre spillere skal til møde med klubben. Foto: Vincenzo Lombardo/Getty Images

Den 29-årige Steven Zhang ankom for at fejre mesterskabet med sin klub, men nu kan idyllen i Inter være forbi.

Kineseren har nemlig en plan om at reducere kraftigt i lønomkostningerne, og det kan selvfølgelig hjælpe, hvis man kommer af med dyre drenge i form af Alexis Sanchez og Arturo Vidal, som ifølge Gazzetta dello Sport står først for.

Men Zhang vil også have, at spillerne give afkald på to måneders løn, mener avisen.

For Christian Eriksen er det ikke så lidt, da det i givet fald ville betyde farvel til omkring 10 millioner danske kroner.

Avisen fortæller også, at det er en mulighed at sprede lønnen anderledes ud, så betalingen først kommer senere, når tiderne formentlig er bedre. Den model er set hos Juventus og Roma.

- Jeg kan fortælle, at der ikke er nogen spændinger, og at de individuelle samtaler med spillerne vil blive påbegyndt, har sportsdirektør Beppe Marotta udtalt.

Inter kværnede da også ufortrødent videre i lørdagens kamp, der ikke havde betydning for dem selv. Her vandt de 5-1 mod Sampdoria, selvom Eriksen ikke ligefrem viste alle facetterne.

Hos Gazzettaen endte han på en middelkarakter som mange andre, mens målmand Samir Handanovic scorede dårligste karakter og førnævnte Sanchez faktisk var holdets bedste.