Slagter Eriksen: Kampens flop

Kritikken af danske Christian Eriksen fortsætter i det italienske trods Inters 3-0-sejr lørdag aften

Christian Eriksen var Inters dårligste i  kampen mod Genoa ifølge en italiensk avis. Foto: Jennifer Lorenzini/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen var Inters dårligste i kampen mod Genoa ifølge en italiensk avis. Foto: Jennifer Lorenzini/Ritzau Scanpix

Det kører ikke på skinner for Christian Eriksen i Inter. Danskeren får nemlig nok engang heftig kritik for sin præstation i de italienske medier.

Således skriver den anerkendte italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, at den danske landsholdsspiller var Inters dårligste spiller i kampen mod Genoa lørdag aften. Faktisk går avisen så langt, at de kalder Eriksen for 'kampens flop.'

'Contes største spørgsmålstegn bekræftes. Antonio giver ham selvtillid ved at starte med ham, men Christian er igen genert. Når Eriksen og Brozovic er på banen, bliver det aldrig smukt,' skriver den italienske avis blandt andet.

Men her stopper de hårde ord om den 28-årige dansker langtfra.

'Danskeren bliver i stigende grad mere ubeslutsom samtidig med hans skyhed. Det her udfolder ikke potentialet, og det viser ikke lederskab. Den nordiske kulde hjælper ham ikke, den gør ham kun fjern,' lyder kritikken fra La Gazetta dello Sport.

Den danske stjerne ser dog ikke ud til, at han tager sig af de voldsomme ord fra den italienske presse. I hvert fald lagde han efter kampen et opslag op på Instagram, hvor han fejrede sejren.

'Fuldt ud fortjente 3 point,' skriver danskeren.

Roser konkurrent
Til gengæld høster en af Christian Eriksens direkte konkurrenter om spilletid stor ros af Inters træner, Antonio Conte.

- Jeg kommer aldrig til at stoppe med at takke Borja Valero eller Sankt Borja Valero, som jeg kalder ham, for han har reddet os i så mange situationer, hvor vi var på grænsen, sagde Conte efter kampen ifølge Football-Italia, inden han tilføjede:

- Han kom på banen igen i dag og fik redet trådene ud. Det giver kun mening, at der må foretages bestemte evalueringer for at undgå at lave bestemte fejl igen

Lørdagens kamp mod Genoa var Christian Eriksens kamp nummer 20 for Inter. Han står fortsat noteret for tre mål i den mørkeblå trøje, mens han også har bidraget med tre assists i løbet af sin tid i det italienske.

Kæmpe nedtur: Dansk favorit fik klø på tre minutter

Guld-drømmen lever!

Scorer nyt job

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.