Smider alt tøjet: Er han verdens vildeste fodboldboss?

Hans krop er fyldt med tatoveringer, og Serie As nyeste og yngste præsident er allerede et farverigt indslag

Paul Baccaglini er netop blevet den yngste præsident i den italienske Serie A og sammenlignes allerede med Silvio Berlusconi. Foto: PR
Paul Baccaglini er netop blevet den yngste præsident i den italienske Serie A og sammenlignes allerede med Silvio Berlusconi. Foto: PR
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

I 14 år frem til 2017 var vanvittige Maurizio Zamparini præsident i den italienske topklub Palermo, hvor han blev kendt for at fyre intet mindre end 30 trænere.

Nu er 75-årige Zamparini trådt til tilbage, men den 33-årige afløser Paul Baccaglini virker også til at være en mand, der skaber overskrifter. I hvert fald florerer der adskillige billeder af ham på nettet, hvor han har smit alt tøjet og blotter sin ekstremt tatoverede krop.

På sit allerførste pressemøde som Palermo-præsident valgte Baccaglini at blotte sin venstre brystvorte under skjorten og slipset for at vise sin spritnye tatovering af klublogoet på brystet. En tatovering han havde fået lavet klokken 01.41 natten før pressemødet.

- Jeg er her for at overføre min energi og min kærlighed til denne by. Jeg håber, at vi bliver ved med at spille i Serie A, hvilket stadig er muligt. Hvis ikke har vi også en plan B, siger Baccaglini ifølge klubbens hjemmeside.

Her viser præsidenten sin nye klub-logo-tatovering på sit blottede bryst:

Fyrede træner på stribe: Nu har legendarisk præsident fyret sig selv

Palermo-træner siger op via sms - præsidenten gad ikke besvare den

Baccaglini har aldrig haft noget med fodbold at gøre, men har det seneste år kendt sin forgænger Zamparini via forhandlinger i erhvervslivet.

Selv har han været vært på både radio og tv, ligesom han har været DJ på MTV, mens han på Silvio Berlusconis tv-kanaler har optrådt som komiker. Og humor kan han bruge i sit nye job, for Palermo er nede som tredjesidst i den italienske Serie A.

Søndag aften står Baccaglini for første gang på holdkortet som præsident i forbindelse med en Serie A-kamp, når mægtige AS Roma kommer på besøg på Sicilien.

Artiklen fortsætter under billederne...

Her viser Palermo-præsidenten sig helt uden tøj på. Foto: PR
Her viser Palermo-præsidenten sig helt uden tøj på. Foto: PR

Palermo-præsident Baccaglini med kone. Foto: All Over
Palermo-præsident Baccaglini med kone. Foto: All Over

Baccaglinis modelkæreste optræder også på tv:

Væltede mig i piger: Kun fordi jeg var Real-spiller

Og den nye præsident har planen klar.

- Jeg ringer til Tottis kone Ilary Blasi, for vi har arbejdet sammen tidligere, og jeg vil bede hende om at forgifte Francesco Totti, joker Baccaglini over for Corriere dello Sport.

- Seriøst, så blev jeg bedt om at ikke at være for entusiastisk i starten, men jeg er altså entusiastisk, det er klart, siger Baccaglini.

- Selvfølgelig er vi ikke idioter. Vi ved, at der er et stort hul mellem os og Roma, men det er smukke ved sport er jo, at hjerte og passion kan spille en sindssyg rolle. Jeg ser intet i vejen for et godt Palermo-resultat, siger den nye præsident, der har amerikansk far og italiensk mor, og er gift med den brasilianske model Thais Souza Wiggers, som han har været sammen med et par år.

Og den tidligere præsident, Maurizio Zamparini, har store forventninger til sin efterfølger.

- Paul kommer med ambitioner om at sende Palermo i Europa og Champions League, og så vil han i mellemtiden udbygge stadion og træningsanlægget, siger Zamparini til La Repubblica.

- Han bliver en god præsident, for han er både intelligent, showmand har forstand på finansiering, siger Zamparini, der fortsætter som en slags konsulent i klubben og gerne vil hjælpe til at skabe en struktur, der minder om, hvad der kendes fra Roma, Inter og Milan.

Hos Huffington Post bliver Paul Baccaglini allerede sammenlignet med den tidligere Milan-boss Silvio Berlusconi.

Begge er blevet kendt via tv, begge er stiftere af et politisk parti, begge er indblandet i fodbold, begge er kendt for skæve kommentarer, og begge elsker kvindelig skønhed. Tiden vil vise, om der er noget om snakken.

Baccaglini kender Tottis kone fra tidligere og vil bede hende om at forgifte Totti før weekendens kamp. Foto: All Over
Baccaglini kender Tottis kone fra tidligere og vil bede hende om at forgifte Totti før weekendens kamp. Foto: All Over
 

Homo-porno, trans-sex og diller-billeder: De største sex-skandaler i sportsverdenen

Stjernernes utrolige dobbeltliv: Fra engle til djævle

Sex, million-fup og skandaler: De forlod landstrænerjobbet i skam

Fodboldens trofaste 'Klubmænd'

Dino Zoff: Den italienske gentleman

Champions Leagues skøre bagmænd

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+