Smider Eriksen på forsiden: Juventus holder skarpt øje

Christian Eriksen er et meget varmt bud på en kommende Juventus-spiller - italienerne vil dog helst have Paul Pogba, rapporterer sportsavisen Tuttosport

Christian Eriksen i nærkamp med Paul Pogba. De to er øverst på Juventus' ønskeliste, når transfervinduet åbner til januar, mener Tuttosport. Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen i nærkamp med Paul Pogba. De to er øverst på Juventus' ønskeliste, når transfervinduet åbner til januar, mener Tuttosport. Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Der skal spilles store resultater ind i Juventus i de kommende år.

Den italienske gigant har med den monumentale oprustning med Cristiano Ronaldo ladet forstå, at de mener det alvorligt i Torino. Men der mangler stadig lidt, før holdet er perfekt.

Forsvaret er bundsolidt, så det er midtbanen, der kan trænge til en opgradering - og det må gerne ske allerede til januar, rapporterer den Torino-baserede sportsavis Tuttosport.

Den har faktisk gjort emnet til det bærende i søndagsavisen, hvor også Christian Eriksen pryder forsiden.


Den danske midtbanegeneral nævnes med flere Premier League-stjerner som et bud til den norditalienske klub - mestendels fordi Eriksens kontrakt med Tottenham blot løber til 2020, og fordi det ikke tyder på, at en forlængelse er lige op over.

Allerøverst på Juventus' ønskeliste er naturligvis Manchester Uniteds Paul Pogba. Franskmanden har tidligere spillet fire sæsoner i Juventus, og forholdet til den nuværende manager, José Mourinho, er ikke just det bedste for tiden. Derfor kunne han være et godt bud på en kommende Juventus-spiller.

Omvendt har han også fra tid til anden ytret, at han ikke er på vej tilbage til Juventus - derfor skal der være andre muligheder.

Så efter ham på listen er altså Eriksen som det bedste alternativ - men med på listen er også Arsenals Aaron Ramsey og Paris Saint-Germains Adrien Rabiot.

Selv om midtbanespillerne i klubben tæller Sami Khedira, Federico Bernardeschi og Miralem Pjanic, så spiller ingen af dem med i Serie A-kampen mod Spal i den kommende weekend. Derfor er det Blaise Matuidi, Rodrigo Bentancur og Emre Can, der skal kæmpe om pladserne - men det gør altså ikke noget, at der kommer lidt mere bredde og konkurrence om pladserne.

United ind i kampen: Mourinho lurer på dansk komet

Stort medie: United med gigant-bud på eftertragtet stjerne

Riddersholms joke går viralt: Én kommentar er blevet et kæmpe hit

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind