Smittet med corona

Zlatan Ibrahimovic er blevet smittet med coronavirus, oplyser AC Milan

Smittet med corona

Zlatan rundede for nyligt 100 kampe for milaneserne og markerede med lidt af en provokation - selvfølgelig. Video: AC Milan

Ekstra Bladet har sikret sig rettighederne til Bodø/Glimts Europa League-møde med AC Milan. Med Ekstra Bladet+ kan du se kampen fra San Siro torsdag aften.

Hverken AC Milan eller Ekstra Bladets pluskunder får fornøjelsen af svenske Zlatan Ibrahimovic, når den italienske storklub torsdag tørner sammen med Bodø/Glimt i Europa League-kvalifikationen.

Torsdag meddeler AC Milan således på sin hjemmeside, at den svenske stjerne er blevet smittet med den frygtede virus, og dermed er han ude af opgøret, der i Danmark vises eksklusivt af Ekstra Bladet.

- Klubben har informeret alle relevante myndigheder, og spilleren blev straks sendt i hjemmekarantæne, skriver klubben.

Angriberen selv har kommenteret sygdommen i vanlig, selvsikker stil i en såkaldt 'story' på Instagram.

' Jeg testede negativ for Covid i går, og positiv i dag. Ingen symptomer overhovedet. Covid havde modet til at udfordre mig. Dårlig idé, skriver han.

Det var den obligatoriske test forud for kampen, som afslørede smitten hos den 38-årige svensker.

Alle øvrige spillere og ledere afleverede negative test ifølge Milan, hvorfor kampen kan gennemføres som planlagt.

Svenskeren kan have fået coronavirusset fra holdkammeraten Leo Durate, som onsdag afleverede en positiv coronatest og blev sendt hjem.

Kampen torsdag aften i Milano er i tredje runde af Europa League-kvalifikationen.

Mens det er skidt nyt for både Zlatan Ibrahimovic og AC Milan, giver afbuddet alt andet lige bedre chancer for Bodø/Glimt, der anført af de danske målmaskiner Philip Zinckernagel og Kasper Junker indtager førstepladsen i den bedste norske række.

Således har Zlatan Ibrahimovic scoret tre af AC Milans fire mål i den nye sæson.

Juventus henter Morata på en lejeaftale