Snød for 110 millioner: Nu skal Ronaldo møde i retten

Cristiano Ronaldo skal møde i retten efter at have erkendt sig skyldig i fire anklager om skattesvindel i Spanien, hvilket resulterer i en straf på to års betinget fængsel

Cristiano Ronaldo har accepteret en straf på to års betinget fængsel. Foto: Alessandro della Valle/AP/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo har accepteret en straf på to års betinget fængsel. Foto: Alessandro della Valle/AP/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo vil 14. januar officielt erkende sig skyldig i skattesvindel for 110 millioner kroner og modtage en betinget straf på to års fængsel. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her er den 33-årige Juventus-stjerne nemlig tilsagt i i retten for at ratificere den aftale, der er indgået med de spanske skattemyndigheder om fire tilfælde af skattesvindel fra hans tid i Real Madrid. Det drejer sig om indtægter fra hans image-rettigheder.

Det meste af bøden er allerede betalt, så der er tale om formalia 14. januar.

At Ronaldo straf bliver gjort betinget er helt normalt i Spanien - så længe der er tale om en førstegangsforseelse, og straffen ikke er længere end netop to år.

Retsmødet skal holdes blot en enkelt dag, inden Juventus hjemme skal møde Chievo i Serie A. Derfor vil Cristiano Ronaldo formentlig forsøge at få tilladelse til at optræde på video-link fra Torino.

Ronaldos advokater har tidligere forsøgt at få afviklet retsmødet, uden at Ronaldo var tilstede, men det er blevet afvist.

Den portugisiske superstjerne har dog andre og trods alt lidt mere alvorlige ting at tænke på. For i Nevada har politiet genåbnet en sag fra 2009, hvor Cristiano Ronaldo angiveligt voldtog den nu 34-årige Kathryn Mayorga på et hotelværelse i Las Vegas.

Ronaldo har tidligere indgået forlig med Mayorga mod at hun holdt sin mund om sagen, men da den angiveligt tærede for hårdt på hende, valgte hun tidligere i år at forsøge at få den genåbnet - hvilket den lokale anklage myndighed efterkom.

Cristiano Ronaldo har allieret sig med en stribe stjerneadvokater, der i første omgang går efter at få afvist sagen. De mener, at flere fortrolige dokumenter fra det oprindelige forlig er hacket af whistleblower-platformen Football Leaks. Og i USA er ulovligt fremskaffede beviser ikke gældende i retssystemet.

Ronaldo skal afhøres af politiet i Las Vegas. Foto: Miguel Medina Intl. fodbold - 10. okt. 2018 - kl. 19:59 Politiet bekræfter: Nu skal Ronaldo afhøres

Se også: Storklub taget i snyd - så hård er straffen

Se også: Bizar situation i Superliga-klub: Helt træner-team har karantæne

Se også: Åh nej! Så hårdt rammer FCK-exit dansk fodbold

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere