Stjernen irriteret over FIFA 20: - Hvem er det?

Franck Ribéry kan ikke genkende sig selv i den ny udgave af det populære computerspil FIFA 20

Franck Ribery er irriteret over sit udseende i FIFA 20. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Franck Ribery er irriteret over sit udseende i FIFA 20. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix

Franck Ribéry skiftede i sommer til italienske Fiorentina efter 12 succesfulde sæsoner i den tyske storklub Bayern München.

Den 36-årige franskmand har ved flere lejligheder udtalt sig i positive vendinger om skiftet til Serie A, men en af ulemperne er åbenbart, at Ribérys skridt ned ad karrierestigen har betydet, at han ikke længere har sit eget speciallavede ansigt i computerspillet FIFA.

Det har Franck Ribéry gjort spiludvikleren, EA Sports, opmærksom på på de sociale medier. Og vi må give franskmanden, at den virtuelle Ribéry IKKE ligner virkelighedens.

- Spillede FIFA 20 med mine børn for ikke længe siden. Hey, EASPORTSFIFA, hvem er denne fyr?, skriver Franck Ribéry til spiludvikleren i en humoristisk tweet med et billede af den dårligt kreerede nummer 7 for Fiorentina.

Sådan ser Franck Ribéry ud i virkeligheden. Foto: Bayern München
Sådan ser Franck Ribéry ud i virkeligheden. Foto: Bayern München
 

Franck Ribéry er langt fra den eneste fodboldstjerne, der har brokket sig til EA Sports over sig selv.

Den unge Dortmund-himmelstormer Jadon Sancho har ligeledes klaget sin nød over sit udseende i spillet, mens Arsenals lynhurtige Pierre-Emerick Aubameyang har sendt en sviner på grund af sine stats i spillet.

Daniel Pedersen forsøgte at holde humøret højt, da han var alvorligt syg. Foto: Privatfoto Sport og Spil Daniel var en lur fra at dø

Zlatan Ibrahimovic har flirtet med italienske Napoli og måske allerede haft Carlo Ancelotti i røret. Foto: KIRBY LEE/Ritzau Scanpix Intl. fodbold - 20. okt. 2019 - kl. 10:01 Stjernetræner efter flirt: - Jeg ringer til Zlatan

Se også: Juventus og Ronaldo sænker danskerklub

Se også: - I får et lorteliv

3 kommentarer
Vis kommentarer