Stjerner i problemer: 'Stik det op i røven'

AC Milans-spillere fejrede i weekenden deres 19. mesterskab. Fejringen kan dog ende med at få konsekvenser, efter Milan-spillerne stod med et provokerende banner rettet mod Inter

AC Milan vandt i weekenden deres 19. mesterskab. Foto: Piero Cruciatti/Ritzau Scanpix
AC Milan vandt i weekenden deres 19. mesterskab. Foto: Piero Cruciatti/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

'Stik Coppa Italia-trofæet op i røven.'

Det stod der på et banner, der blev holdt i vejret af de to Milan-spillere Rade Krunic og Mike Maignan, som stod helt forrest i bussen, så det var tydeligt for alle at se, da AC Milans spillere og stab kørte rundt i Milanos gader efter deres mesterskabs-triumf.

Allerede senere på aften blev der indledt en sag mod Milan som følge af det provokerende banner.

Anklageren Giuseppe Chiné argumenterer for, at det er brud på artikel fire i 'Code of Sports Justice', der dækker over loyalitet, korrekthed og ærlighed i ethvert forhold, uanset hvor det kan henvises til sportsaktiviteter.

Der er ikke kommet nogle udtalelser fra Nerazzurri-lejren, men ifølge Gazzetta Dello Sport har Milan-præsident Paolo Scaroni været ude og undskylde til bysbørnene.

Tilbage i 2007 skete der en lignende hændelse.

Dengang fejrede AC Milan Champions League-trofæet, og da Inter "kun" havde vundet Serie A, benyttede Massimo Ambrosini lejligheden til at række et banner i vejret, hvor der stod, at Inter kunne stikke deres Serie A titel op i røven.

Milan sikrede sig deres 19. Scudetto, da de søndag slog Sassuolo med 3-0. Det er klubbens første mesterskab siden 2010-2011 sæsonen.

Udover det provokerende banner havde Milan-spillerne en kæmpe fest sammen med deres fans, der havde fyldt Milanos-gader.

Milans mesterskabsfejring

Se highlights fra da AC Milan og Inter mødte hinanden i Coppa Italia.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fyret i Belgien: Tager millioner med sig

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fjerde afsnit af Blodbold er på banen. Her kan du høre om den helt centrale rolle, Michel Platini spillede, da Qatar fik VM.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind