Stopper det aldrig? Kaosklub skifter træner for 7. gang i sæsonen

Walter Novellino er færdig som træner i Palermo, der kæmper mod nedrykning fra Serie A

Palermo kæmper for overlevelse i Serie A. Og den mission kræver åbenbart en del træner-fyringer. (Foto: AP)
Palermo kæmper for overlevelse i Serie A. Og den mission kræver åbenbart en del træner-fyringer. (Foto: AP)

Fodboldtræneren Walter Novellino har fået silkesnoren i den italienske Serie A-klub Palermo efter kun en god måned i jobbet.

Klubben fra Sicilien er uden sejr i 11 ligakampe og er dumpet ned på den tunge side af nedrykningsstregen seks kampe før sæsonafslutningen.

Det er Novellino selv, der har berettet om sin fyring over for det italienske nyhedsbureau Ansa.

Dermed er Palermo gået på trænerjagt, og det er en øvelse, de kender udmærket i klubben, der ofte er blevet kaldt et galehus. Det er således syvende gang i denne sæson, der bliver skiftet ud i trænersædet.

Giuseppe Iachini var træner frem til november, hvor bølgen af trænerudskiftninger tog sin begyndelse.

Siden da har Davide Ballardini, Fabio Viviani, Giovanni Tedesco, Giovanni Bosi, Giuseppe Iachini igen og senest Walter Novellino været cheftræner.

Novellinos sidste kamp i jobbet blev hjemmenederlaget på 0-3 til Lazio søndag aften, hvor tilskueruroligheder førte til flere afbrydelser af kampen. Hans afløser kan se frem til at indlede jobbet med en udekamp mod det suveræne tophold, Juventus.

Juventus var i store problemer mod Milan i Serie A, men alligevel lykkedes det de zebrastribede at vende opgøret til deres fordel. (Foto: AP/Luca Bruno) Italiensk fodbold Juventus vender truende nederlag til sejr i storkamp

Næsten for meget verdensklasse samlet på et billede: Fra venstre ses Giovanni Trapattoni, Cesare Maldini, Arrigo Sacchi, Paolo Maldini og Dino Zoff. Billedet blev taget 7. oktober 2000 forud for en landskamp i Milano mod Rumænien. Drengen på billedet er Cesare Maldinis nevø, Christian. (Foto: AP) Italiensk fodbold Læssevis af legender tog afsked med Maldini

14 kommentarer
Vis kommentarer