Storklub bekræfter: Stjerne tæt på salg

Mauro Icardi forlader Inters træningslejr i Lugano og vil ikke deltage i store dele af forberedelserne til næste sæson, meddeler Inter.

Mauro Icardi har med al sandsynlighed scoret sit sidste mål for Inter. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix
Mauro Icardi har med al sandsynlighed scoret sit sidste mål for Inter. Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix

I store dele af foråret var Mauro Icardi ikke at finde på træningsbanen eller i truppen hos Inter, efter at den argentinske angriber blev frataget anførerbindet, og nu tager han igen en periode væk fra holdet.

Mauro Icardi har således forladt holdets træningslejr i Lugano og er rejst hjem til Milano. Det sker efter en gensidig aftale.

Det meddeler Inter på sin Twitter.

Samtidig meddeler Inter, at Icardi ikke vil deltage i klubbens tur til Asien, hvor de forbereder sig på den kommende sæson.

I sidste uge meddelte Inters direktør, Giuseppe Marotta, at klubben er klar til at sælge Mauro Icardi.

- De (Mauro Icardi og Radja Nainggolan, red.) er ikke en del af vores planer. Vi har allerede snakket med dem. Det er en ting at sige, at Icardi er på markedet, det er en ting at respektere kontrakten, den kollektive aftale, der stadig kræver, at spilleren skal være med i træningerne, sagde Marotta til Sky Sport Italia.

Mauro Icardi, 26 år, har været rygtet til blandt andre Juventus og Napoli.

Antoine Griezmann bliver præsenteret i FC Barcelona søndag. Vi glæder os allerede til, at han skal med sin nye arbejdsgiver til Madrid og møde Atlético. Foto: AP/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 13. jul. 2019 - kl. 13:03 Atlético føler sig snydt: FC Barcelona skylder os 600 mio.!


Se også: Profilen på vej væk fra FC Midtjylland

Carsten V. Jensen er på papiret den rette mand for Brøndby. Foto: Philip Davali Sport og Spil Her er beviserne: Brøndbys nye boss er Danmarks bedste købmand

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere