Storklub kaprer sexet supermodel - men nu skaber billede tvivl

Den italienske storklub AS Roma har kapret supermodellen Emily Ratajkowskis gunst, men et gammelt billede har skabt tvivl om hendes tilhørsforhold

Emily Ratajkowski er eftertragtet hos både Roma og Juventus.
Emily Ratajkowski er eftertragtet hos både Roma og Juventus.

Som så mange andre fodboldfans, når transfervinduet raser, sidder Roma-fans i øjeblikket og opdaterer nyhedsmedier i håbet om, at deres yndlingsklub snart kan præsenteret et nyindkøb. Men lige nu og her må de nøjes med en lidt anderledes signing.

I hvert fald har Roma gjort kur til supermodel og skuespiller Emily Ratajkowski, der på klubbens Twitter-profil poserer med en Roma-trøje med nummer ti på ryggen. Det tal tilhørte senest klublegenden Francesco Totti.

- Den nye dronning af Rom, skriver klubben.

Men der gik ikke længe, før vakse fans skød den nye tilførsel til holdets fanbase ned.

For Ratajkowski har tidligere erklæret sig som fan af rivalerne Juventus. Det har de italienske mestre hyldet tilbage i 2017, hvor hun også blev udstyret med '10'eren'.

Og det blev hurtigt noteret på Twitter, hvor Juventus-fans ikke var meget for at slippe Ratajowski af hænde.

Ratajkowski blev for alvor blev et kendt ansigt, da hun optrådte i musikvideoen til Robin Thickes 'Blurred Lines' i 2013.

Mens Roma-fans altså fortsat må kæmpe for Ratajkowskis gunst, må de stadig se langt efter nye indkøb på fodboldbanen. I denne uge satte man verdensrekord, da man solgte brasilianske Alisson til Liverpool i en handel, der gjorde brasilianeren til verdens dyreste målmand.

Alisson Becker kan nu kalde sig verdens dyreste målmand. Foto: AP Premier League Storklub bekræfter rekordhandel: Nu er han verdens dyreste målmand

Det er noget af en udbetaling, der har gjort Cristiano Ronaldo gældfri hos det spanske skattevæsen. Foto: Topshot Spansk fodbold Ronaldo betaler astronomisk skattegæld - så stor er bøden

 

23 kommentarer
Vis kommentarer