Annonce:
Annonce:

Storklub melder ud: Gør alt for at hente Liverpool-stjerne

Med et halvt år til kontraktudløb har interesserede klub frit lejde til at kontakte Liverpools Emre Can med henblik på at skrive kontrakt. Noget, som Juventus allerede har benyttet sig af ifølge klubbens direktør

Annonce:
Følg Fodbold

Emre Can er blevet en vigtig mand for Liverpool under Jürgen Klopp, og det har gjort nogle af de helt store europæiske klubbet interesseret i den midtbanespilleren. især med tanke på, at hans kontrakt udløber den 30. juni 2018, det vil sige om mindre end et halvt år. Særligt Juventus har været nævnt gentagne gange, og nu citerer engelske Sky Sports klubbens direktørGiuseppe Marotta for, at klubben forsøger at gøre alvor af interessen.

- Emre Can er en spiller, som snart har kontraktudløb. Så det giver os mulighed for at tage kontakt til ham med henblik på at indlede forhandlinger, og det har vi selvfølgelig gjort. Jeg kan ikke sige, om han underskriver en ny kontrakt med Liverpool, men jeg kan sige, at vi gør alt hvad vi kan for at hente spilleren. Men vi er selvfølgelig nødt til at respektere spillerens ønsker.

Annonce:

Hvad spillerens ønsker er, kan til gengæld være svært at sige. Indtil for nylig virkede det sikkert, at Emre Can forlod Liverpool seneste til sommer. Men for få dage siden var han selv ude at fortælle, at han ikke afviser at forlænge kontrakten med Liverpool. Det fortalte han til Liverpool Echo.

-Jeg snakker med alle mulige. Selvfølgelig snakker jeg også med Liverpool. Jeg er stadig på kontrakt her, og det er en fantastisk klub. Hvad kan jeg sige? Min agent tager sig af det. Jeg fokuserer på sæsonen og mine præstationer. Jeg vil give alt for dette hold.

I samme ombæring garanterede den tyske landsholdsspiller, at han i hvert fald bliver i Liverpool indtil sommer. Han kom til klubben fra Bayer Leverkusen i 2014 for godt 10 milllioner pund, og har siden spillet mere end 150 kampe for The Reds. Han har i samme periode fået debut og spillet 20 kampe for det tyske landshold.

Barcelona-stjerne: Real Madrid interesserer mig ikke

En legende takker af: Ronaldinho stopper karrieren

Anklager DBU: Landsholds-penge ender hos rædselsregime

Patrick blev købt af Inter: Så startede nedturen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: