Storklub vild med dansk stortalent: Han minder om Zlatan

Jens Odgaard har kun været i Inter i et halvt år, men allerede nu ser klubbens topfolk en stor fremtid for danskeren

Jens Odgaard i aktion for Inter. Foto: Daniele Buffa/Image nella
Jens Odgaard i aktion for Inter. Foto: Daniele Buffa/Image nella

Den 18-årige danske angriber Jens Odgaard skiftede i sommer fra Superligaen og Lyngby efter en sæson, hvor han fik sat sit navn på plads på de danske fodboldlæber.

Nu ser det ud til, at man også har fået øjnene op for ham i det italienske.

I hvert fald når det gælder Inters chef for ungdomsafdelingen, Roberto Samaden, som i et interview med Calcio News 24 bestemt ikke holder igen, når han bliver bedt om at beskrive, hvordan han opfatter en spiller som Odgaard.

- Hvilken slags angriber er Odgaard? Han er en angriber med stor fysisk styrke, og så har han samtidig også en meget god teknik. Derfor er han en meget atypisk spiller, fordi han også er meget hurtig, siger Samaden.

Når det kommer til, hvilken spiller Odgaard minder om, så tager Inters ungdomsboss særdeles store ord i munden, og sammenligner ham med en anden skandinavisk angriber.

- Han har en meget stor fremtid foran sig, og han minder mig om Zlatan Ibrahimovic grundet de særlige karakteristika, selvom det er en meget risky sammenligning, lyder det fra Roberto Samaden, som roser klubbens scouting-afdeling for at have fundet den danske forward.

Jens Odgaard har endvidere også haft fin succes med holdkammeraterne i Milano-klubben, som vandt den italienske Super Cup for ungdomshold i den netop overståede weekend.

Dolberg i eksklusivt selskab: Blandt de 25 bedste i verden

Tidligere dansk landstræner bliver chef for OL-bronzevindere

Fodboldspiller beskudt på motorvej: Var det mordforsøg?