Storklub viser igen interesse for Emre Mor

Selvom skiftet til Inter ser ud til at være røget i vasken, så kan et skifte til Serie A stadig blive aktuelt for Emre Mor

Inter har tilsyneladende droppet sin interesse i den tidligere FC Nordsjælland-spiller, men Emre Mor kan stadig havne i Roma eller Fiorentina, skriver Football-italia.net på sin hjemmeside.

Milan-klubben havde egentlig en aftale med den tyske klub om, at leje den offensive midtbanespiller for 2-3 millioner euro med mulighed for at købe ham efter sæsonen.

Siden har den italienske klub trukket interessen i land, angiveligt fordi de mener, at tyrkerens agent, Mustafa Ozcan, vil have for mange penge for sit arbejde med at få skiftet på plads.

Det åbner døren for at Roma og Fiorentina kan genoptage forhandlingerne med Dortmund, eftersom de tidligere har vist interesse for den nuværende Borussia Dortmund-spiller.

Emre Mor ligner en færdig mand i Dortmund. Foto: AP
Emre Mor ligner en færdig mand i Dortmund. Foto: AP
 

Ifølge det italienske medieCalciomercato.com så er en af Mors repræsentanter i øjeblikket i Rom, hvor der forhandles om et skifte til den italienske hovedstad.

Roma sættes i øjeblikket i forbindelse med Leicester stjernespiller, Riyad Mahrez, men hvis det skifte ikke går igennem, så er Emre Mor tilsyneladende andetvalget.

Fiorentina solgte tidligere på sommeren sin stjerne,Federico Bernardeschi, som spiller samme position som Emre Mor, og det har sat dem i forbindelse med hinanden.

Medie: Nu lurer storklub på Dolberg igen

Superliga-komet færdig i storklub

Emre Mor meldes tæt på kæmpe-skifte