Storklubber kalder spillere til Italien

Inter og Juventus beder nu deres bortrejste spillere om at vende tilbage til Italien, skriver medie

Inter-spillerne er kaldt tilbage til Milano. Foto: Pool/Ritzau Scanpix
Inter-spillerne er kaldt tilbage til Milano. Foto: Pool/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

Der er endnu ingen dato for, hvornår Serie A kan genoptages, men flere topklubber regner nu med at vende tilbage på træningsbanen i slutningen af april.

Af den grund beder både Inter og Juventus nu deres udenlandske spillere, der har været bortrejst, mens Serie A har været på standby, om at rejse tilbage til Italien. Det skriver Football Italia.

Ifølge mediet skyldes det, at spillerne skal i 14 dages hjemmekarantæne, når de lander i Italien, og håbet er, at træningen kan genoptages i slutningen af april. Derfor vil klubberne have, at de udenlandske spillere er tilbage senest mandag, 2. påskedag.

Juventus har en del spillere, som nu skal rejse til Italien, da Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Danilo, Alex Sandro, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Adrien Rabiot og Wojciech Szczesny alle har været bortrejst.

I Inter har flere udenlandske spillere, heriblandt danske Christian Eriksen og engelske Ashley Young, imidlertid ikke forladt Milano, fortæller Gazzetta dello Sport, hvorfor de altså ikke skal 14 dage i karantæne.

Aktuelt er Juventus nummer ét i Serie A, mens Inter er på tredjepladsen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+