Stort medie: Eriksen og Inter i coronakarantæne

Juventus-spilleren Daniele Rugani er testet positiv for coronavirussen, og det sender ifølge det italienske medie La Stampa også Christian Eriksen og resten af Inter-truppen i karantæne

Christian Eriksen og resten af Inter-truppen skal ifølge det store italienske medie La Stampa i corona-karantæne. Foto:
Christian Eriksen og resten af Inter-truppen skal ifølge det store italienske medie La Stampa i corona-karantæne. Foto:

Den italienske storklub Juventus har som den første klub i Serie A en spiller, der er smittet med coronavirus, og det får nu ifølge avisen La Stampa den konsekvens, at også Inter med Christian Eriksen i truppen skal i karantæne.

Det skyldes, at Inter er den seneste klub, som Juventus har mødt i ligaen, nemlig 8. marts i et opgør, som Juventus vandt 2-0.

Inter skriver på klubbens hjemmeside, at alle kommende aktiviteter er blevet udskudt på ubestemt tid.

Det fremgår ligeledes, at klubben har i sinde at følge den nødvendige procedure i situationen.

Alle spillere og dommeren skal ifølge La Stampa i karantæne for at forhindre spredning af smitten.

Det er forsvarsspilleren Daniele Rugani, der er testet positiv, hvilket Juventus har meddelt på sin hjemmeside.

Han sad på bænken i kampen mod Inter, som blev spillet på et tomt stadion. Alligevel får den positive prøve altså vidtrækkende konsekvens.

Juventus meddeler ifølge La Stampa, at den ‘i disse timer aktiverer alle isolationsprocedurer, som er fastlagt i lovgivningen’.

Foto: Filippo Alfero - Juventus FC/Gertty Images Italiensk fodbold Juventus-stjerne testet positiv for coronavirus

Michael Laudrup bliver i Danmark onsdag for at kommentere Liverpools kamp mod Atletico Madrid sammen med Carsten Werge. NENT Group har besluttet ikke at rejse ud til fodboldkampe resten af marts på grund af corunavirussen. Foto: Fadi Al-Assaad, Ritzau Scanpix Intl. fodbold Tv-station tager konsekvensen og holder Laudrup hjemme

Denne knægt, der tirsdag cyklede forbi Juventus' mennesketomme stadion i Torino, overtræder italiensk lov, hvis han ikke er ude på den tohjulede i forbindelse med arbejde, af helbredshensyn eller for at opfylde presserende personlige behov. Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Ritzau Scanpix. Cykling Coronafrygt stopper motionister: Cykling forbudt i Italien

Christian Eriksen skal ikke spille Serie A frem til 3. april. Foto: Massimo Pinca/Ritzau Scanpix Anden sport Den italienske olympiske komité stopper for al sport i landet

1 af 2 Den coronapositive Daniele Rugani trækker efter alt at dømme en stribe kolleger i Serie A med sig i karantæne i de kommende uger. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo/Ritzau Scanpix.
2 af 2 Christian Eriksen og resten af Inter-truppen skal ifølge det store italienske medie La Stampa i corona-karantæne. Foto: