Straffepark redder ét point til kriseramte Juventus

Med hiv og slæb og et sent straffepark blev det til 1-1 for Juventus, der stadig sejler rundt i denne sæson

Paulo Dybala Var kold fra pletten. (Foto: AP)
Paulo Dybala Var kold fra pletten. (Foto: AP)

LIVE-TV: Kæmpe kamp venter i Spanien

Man skal mange årtier tilbage for at finde en dårligere sæsonstart for Juventus i Serie A, da de inden Chievo-kampen var på 0 point efter deres to første kampe efter nederlag til Roma og Udinese.

Lørdag aften blev det til det første point, da Juventus fik 1-1 på hjemmebanen mod Chievo, men endnu en kamp, hvor sidste sæsons Double og Champions League-finale virkede langt væk.

Allerede efter fem minutter havde Chievo bolden i kassen bag Gianluigi Buffon. Forsvarerne var fikseret af at dækkePaloschi op, og derfor opdagede de ikke, at finskePerparim Hetemaj stod klar udenfor feltet og sendte den benhårdt i mål.

Balotelli-ballade igen, igen, igen: Stoppet af politiet
Derefter forsøgte Juventus at lægge et tungt pres på gæsterne, men her var spillere som Pirlo, Tevez og Vidal savnet. Spillere, der har forladt 'Den Gamle Dame' denne sommer. I stedet var det faktisk Chievo, der fik bolden i nettet igen, men denne gang kontroversielt annulleret.

Ligeså kontroversielt var det muligvis, da lejesvenden fra Chelsea,Juan Cuadrado, gik i græsset indenfor feltets streger, som fik måldommeren til at signalere straffespark. Det fik Juventus, og nyindkøbet for 240 millioner Paulo Dybala sendte sikkert bolden i mål fra de 11 meter.

Med det ene point er Juventus nu kommet på tavlen, men der er stadig meget langt for dem, og på tirsdag møder de topholdet fra Premier League, Manchester City.

 Svenskerne tæt på spansk fodbold: Sort skærm i Danmark?