Svær start for Brøndby-darling

Christian Nørgaard slider med spilletiden i Fiorentina, men den tidligere Brøndby-spiller end ikke overvejer en tidlig exit i støvlelandet

Christian Nørgaard har kun spillet 36 minutters i Serie A. Foto: Lars Poulsen
Christian Nørgaard har kun spillet 36 minutters i Serie A. Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold

Christian Nørgaard er gået fra en plads i rampelyset til lidt mere en skyggetilværelse, efter han er skiftet fra Brøndby IF til Fiorentina.

Den 24-årige midtbanemand var en af Brøndbys bedste spillere i sidste sæson, og det kastede altså et skifte til Firenze af sig, den første tid i støvlelandet har ikke budt på ret meget spilletid. Nørgaard står således blot noteret for 36 minutters Serie A-bold i den lilla trøje.

Spilletid er selvsagt et vigtigt parameter i forhold til at udvikle sig som fodboldspiller, så situationen er næppe holdbar for Christian Nørgaard, hvis den ikke ændrer sig, men lige nu er der helt ro på bagsmækken.

- Han ønsker at blive i Firenze og blive en del af Fiorentinas historie. Christian er meget opsat på at gribe sine muligheder, siger midtbanespillerens agent Søren Lerby til violanews og fortsætter:

- Christian er glad i Firenze, hvor han befinder sig i et godt miljø og på et stærkt hold. Italiensk fodbold er ikke let, men han har en stor lidenskab og lyst til at vise sig frem, når han har vænnet sig til rytmen i Serie A. Han er tilfreds med sin start på sæsonen, men han ville helt sikkert gerne have spillet mere. Fodbold er hele hans liv, men han er overbevist om, at han nok skal kæmpe sig til en plads. Han træner godt og er klar, hvis træneren får brug for ham.

Christian Nørgaard har kontrakt med Fiorentina frem til sommeren 2022. Han er for ganske nylig vendt tilbage fra en skade, som han pådrog sig i forbindelse med seneste landsholdssamling.

Fiorentina betalte i første omgang 26 millioner kroner for Christian Nørgaard, men det beløb kan stige til mere i de kommende år.

Rooney drømte om at slutte karrieren i Manchester

Læk: Dansk landsholdstjernes far fik millioner af Chelsea for falsk job

TV: Svensker afgjorde fremragende kamp

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind