Tangerer utrolig rekord i Ronaldo-show

Juventus slog Sampdoria 2-1, da Gianluigi Buffon tangerede Paolo Maldinis rekord for flest Serie A-kampe

Foto: JENNIFER LORENZINI/Ritzau Scanpix
Foto: JENNIFER LORENZINI/Ritzau Scanpix

Du kan se eller gense hele Liverpools semifinale-sejr ved VM for klubhold - og følge finalen mod Flamengo på lørdag lige her.

Målmanden Gianluigi Buffon leverede lidt af en bedrift onsdag, da Juventus på udebane i Serie A besejrede Sampdoria 2-1.

41-årige Buffon var i målet for Juventus, og det betød, at han spillede sin Serie A-kamp nummer 647 i karrieren.

Dermed tangerede han Paolo Maldinis rekord for fleste ligakamp i den bedste italienske række, og Buffon kunne samtidig glæde sig over, at Juventus overtog førstepladsen i rækken.

Mesterholdet topper efter sejren Serie A med 42 point foran Inter, der for en kamp færre har 39 point.

Gianluigi Buffon var med, da Wojciech Szczesny var muskelskadet, og fra sin position i målet så Buffon, at Juventus kom foran i det 19. minut.

Alex Sandro fandt en helt fri Paulo Dybala i højre side, og argentineren betænkte sig ikke.

Dybala trykkede af første gang, og bolden strøg i mål til 1-0-føring.

Buffon måtte dog indkassere inden pausen, da Sampdoria angreb i det 35. minut.

Sandro ville cleare i en situation, men han var uheldig at spille bolden for fødderne af Gianluca Caprari, der hamrede bolden i netmaskerne til 1-1.

Med et flot hovedstødsmål sørgede Cristiano Ronaldo dog for, at Juventus kunne gå til pausen foran 2-1.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix
Foto: MARCO BERTORELLO/Ritzau Scanpix
 

I det 45. minut steg den portugisiske verdensstjerne til vejrs og hang i luften og pandede Sandros indlæg i nettet med sin tiende sæsonscoring i Serie A.

Ronaldo var på pletten i det 90. minut og troede, at han havde bragt Juventus foran 3-1, men dommerne annullerede scoringen for offside.

Der var i det hele taget drama i slutfasen, da hjemmeholdets Caprari fik sit andet gule kort i kampen og dermed blev udvist, efter at dommeren mente, at han plantede en albue i ansigtet på Merih Demiral.

Liverpool er i finalen ved VM for klubhold for første gang siden 2005. Foto: Giuseppe Cacace/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Liverpool klar til historisk revanche efter overtidsdrama

Eriksen har trods et par gode aktioner ikke haft sit bedste efterår og har tilbragt meget tid på både Pochettinos og Mourinhos bænk. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Chefen taler om Eriksen i sjældent interview: - Vi er ikke bange

Det bliver særdeles svært at holde på Mustafa Amini. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: AGF-profil kan ende i FCM

2 kommentarer
Vis kommentarer