Tidligere dansk landsholdsspiller var tæt på overraskende Serie A-skifte

Udinese skriver torsdag kontrakt med Jens Stryger Larsen. Anders Randrup var ligeledes inde i billedet i Serie A-klubben, fortæller lokalt Udinese-medie

Har du glemt Anders Randrup? I italiensk fodbold er de godt klar over, hvem han er. Foto: All Over
Har du glemt Anders Randrup? I italiensk fodbold er de godt klar over, hvem han er. Foto: All Over

Tipsbladet.dk kunne onsdag fortælle, at Jens Stryger Larsen aktuelt befinder sig i Italien, hvor han er ved at lægge sidste hånd på en transfer til Serie A-klubben Udinese. Italienerne har længe forhandlet med Austria Wien, og nu er alle formaliteter efterhånden faldet på plads, således danskeren kan underskrive en kontrakt med Udinese.

Denne kontrakt underskriver han ved middagstid torsdag, melder det italienske medie mondoudinese og bringer i forlængelse en meget sjov detalje set med danske briller. Angiveligt skal valget have stået mellem Jens Stryger Larsen og Anders Randrup om at blive Udineses nye højre back.

Serie A-klubben skal ligeledes have vist interesse for den tidligere Brøndby-spiller, der til dagligt tørner ud for svenske Elfsborg. Klubben søgte en ny mand til backen, og da Randrup også kunne dække ind i midterforsvaret og til nød også på venstrebacken, var den tidligere Superliga-spiller interessant, men da han kun har erfaring fra skandinaviske klubber blev han til slut fravalgt - også på grund af sin skadeshistorik. Dermed er det altså Jens Stryger Larsen, der snart bliver præsenteret som ny mand i Udinese.

I Udinese skal Jens Stryger Larsen træde ind på holdet i stedet for Silvan Widmer, der sidder udenfor i længere tid med en skade.

Brøndbys landsholdsspiller: Det var den hårdeste tid

Anders Randrup alvorligt skadet