Tidligere storspiller giver ikke meget for Juventus' Ronaldo-planer

Steve McManaman er af den klare overbevisning, at den italienske storklub kunne bruge sine penge meget bedre end på Real Madrid-stjernen

I weekenden kan Cristiano Ronaldo ifølge rygtesmede, lydene på vandrørene og fuglene på taget blive præsenteret i Juventus.

For den nette sum af 100 millioner euro - svarende til 745 millioner kroner.

Og det kan der være nok så meget idé i for portugiseren, hvis han, som det hævdes, er træt af livet i Madrid.

Men for Steve McManaman ligner det en virkelig dårlig handel.

For Juventus.

De italienske mestre får nok verdens måske bedste fodboldspiller, der netop har scoret fire mål ved VM. Men det koster. Og det har Juventus simpelthen ikke råd til, vurderer Macca.

- Jeg er forbløffet over, at Juventus overhovedet er i stand til at kunne gennemføre sådan en handel og betale de penge. For Buffon er lige stoppet, Chiellini er i sine sene 30'ere (33, red.), og det samme kan siges om Barzagli (37, red.). De har brug for at bygge et nyt hold op.

Foto: holdet.dk Sport og Spil Manager-eksperten: Sådan går du hele vejen

- Sami Khedira havde et skuffende VM, der er snak om, at Gonzalo Higuaín skrider, og det samme kan siges om Alex Sandro. Hvis de smutter, har de (Juventus, red.) brug for helvedes mange penge til at genopbygge holdet, så de kan vinde mesterskabet igen.

- Det bliver interessant at se Juventus spille næste sæson, hvis man smider Cristiano med hans lønninger og bagage ind i det miks, siger McManaman som fodbold-ekspert for ESPN.

Englænderen nåede fire sæsoner i Real Madrid 1999-2003, hvor han vandt to spanske mesterskaber og to Champions League-trofæer med klubben.

Det er dog ikke helt på højde med Ronaldo, der siden ankomsten fra Manchester United i 2009 har spillet 438 kampe, scoret 451 mål, vundet to spanske mesterskaber, to pokaltitler og fire Champions League-trofæer.

Jordan Pickford jagtes af Andreas Krauls fire gutter: Jesse Lingard, John Stones, Harry Kane og Kieran Trippier, da sejren over Colombia er en kendsgerning. Foto: All Over Press Sport og Spil DR-profilen fører VM's manager-spil: Her er hans guldkorn

Günther Steiner og Toto Wolff hygger på startgridden før Østrigs Grand Prix. Foto: pixathlon/REX/All Over Press Sport og Spil Debriefing fra Østrig: Hvornår ringer McLaren til Kevin?

Foto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix Sport og Spil Bliver kaldt VM's lækreste fodboldfan: Her er hendes frække fortid

41 kommentarer
Vis kommentarer