Tidligere storspiller giver ikke meget for Juventus' Ronaldo-planer

Steve McManaman er af den klare overbevisning, at den italienske storklub kunne bruge sine penge meget bedre end på Real Madrid-stjernen

Følg Fodbold

I weekenden kan Cristiano Ronaldo ifølge rygtesmede, lydene på vandrørene og fuglene på taget blive præsenteret i Juventus.

For den nette sum af 100 millioner euro - svarende til 745 millioner kroner.

Og det kan der være nok så meget idé i for portugiseren, hvis han, som det hævdes, er træt af livet i Madrid.

Men for Steve McManaman ligner det en virkelig dårlig handel.

For Juventus.

De italienske mestre får nok verdens måske bedste fodboldspiller, der netop har scoret fire mål ved VM. Men det koster. Og det har Juventus simpelthen ikke råd til, vurderer Macca.

- Jeg er forbløffet over, at Juventus overhovedet er i stand til at kunne gennemføre sådan en handel og betale de penge. For Buffon er lige stoppet, Chiellini er i sine sene 30'ere (33, red.), og det samme kan siges om Barzagli (37, red.). De har brug for at bygge et nyt hold op.

Manager-eksperten: Sådan går du hele vejen

- Sami Khedira havde et skuffende VM, der er snak om, at Gonzalo Higuaín skrider, og det samme kan siges om Alex Sandro. Hvis de smutter, har de (Juventus, red.) brug for helvedes mange penge til at genopbygge holdet, så de kan vinde mesterskabet igen.

- Det bliver interessant at se Juventus spille næste sæson, hvis man smider Cristiano med hans lønninger og bagage ind i det miks, siger McManaman som fodbold-ekspert for ESPN.

Englænderen nåede fire sæsoner i Real Madrid 1999-2003, hvor han vandt to spanske mesterskaber og to Champions League-trofæer med klubben.

Det er dog ikke helt på højde med Ronaldo, der siden ankomsten fra Manchester United i 2009 har spillet 438 kampe, scoret 451 mål, vundet to spanske mesterskaber, to pokaltitler og fire Champions League-trofæer.

DR-profilen fører VM's manager-spil: Her er hans guldkorn

Debriefing fra Østrig: Hvornår ringer McLaren til Kevin?

Bliver kaldt VM's lækreste fodboldfan: Her er hendes frække fortid

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind