Trænernes væddemål: Vinderen giver gave til flygtninge

Milan og Inters trænere har sat en gave til flygtninge på spil i aftenens Milano-derby

Der står mere end tre point på spil, når Milan møder Inter LIVE hos Ekstra Bladet 20.45 (Foto: AP)
Der står mere end tre point på spil, når Milan møder Inter LIVE hos Ekstra Bladet 20.45 (Foto: AP)

Milan og Inter mødes i aften til årets første Milano-derby, og i kampen, der kan ses live på ekstrabladet.dk fra 20.45, står der mere end blot tre point på spil.

Milans serbiske træner Sinisa Mihajlovic har nemlig taget initiativ til et væddemål med sin gamle Lazio-holdkammerat Roberto Mancini, der nu er træner i Inter.

Derby-vinderen skal donere et større beløb til en hjælpeorganisation, der støtter de flygtninge, der i øjeblikket strømmer til Europa.

- Flygtningekrisen er en hjertesag for mig, fordi jeg har set flygtninge med egne øjne og oplevet det i mit eget hjemland, da borgerkrigen raste i det tidligere Jugoslavien, siger Mihajlovic ifølge ESPN.

Se også: Elegant! Derfor er Uniteds rekordkøb den 'nye Henry'

- Selv mine forældre og mange af mine venner måtte flygte fra den krig i starten af 1990'erne. De var heldige i den tragedie, fordi de havde en søn eller en ven, der havde mulighed for at hjælpe dem, siger Mihajlovic.

Skulle kampen ende uafgjort, så betyder det blot, at flygtningene får flere penge. Ifølge væddemålet så skal begge trænere så punge ud.

Sidste sæsons nummer 10 Milan har før denne sæson hentet spillere som Alessandro Romagnoli, Juraj Kucka, Andrea Bertolacci, Mario Balotelli, Luiz Adriano og Carlos Bacca til klubben, mens Inter har hentet hele ti nye spillere ind efter sidste sæsons skuffende ottendeplads.

Sidste sæson endte begge indbyrdes kampe mellem Milan og Inter uagjort. Se tv-kampen LIVE klokken 20.45 her hos Ekstra Bladet.

Se også: Værsgo - her er 36 gratis spillere til din klub

Se italiensk fodbold live her :
Se også: LIVE-TV: Se alle Serie A-kampe her

2 kommentarer
Vis kommentarer