Trods 42 år: Juve klar med ny kontrakt

Gianluigi Buffon tager endnu et år i Juventus, mener Tuttosport at vide

Gianluigi Buffon skulle ikke være afvisende over for at fortsætte, indtil han er 44 år. Foto: SUSANA VERA/Reuters/Ritzau Scanpix
Gianluigi Buffon skulle ikke være afvisende over for at fortsætte, indtil han er 44 år. Foto: SUSANA VERA/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Italiensk fodbold

De kan ikke mødes og skrive under på en ny aftale i øjeblikket på grund af coronavirus-pandemien, men underskriften er det eneste, der mangler, før Gianluigi Buffons kontrakt med Juventus bliver forlænget.

Sådan skriver Tuttosport.

Ifølge det italienske medie blev Buffon enig med Juventus' klubpræsident, Andrea Agnelli, om en etårig forlængelse. Vilkårene i kontrakten er de samme som i hans nuværende aftale, melder mediet.

42-årige Gianluigi Buffon har i denne sæson ageret reservekeeper til Wojciech Szczęsny i Juventus, og det er blevet til i alt 11 kampe i denne sæson for den italienske målmandslegende. På cv'et har han 667 kampe for Juventus, mens han også har spillet mere end 200 kampe for Parma samt 25 for franske Paris Saint-Germain.

Tuttosport skriver desuden også, at Buffon ikke er afvisende for at fortsætte i 2021/22-sæsonen. Midtvejs i den sæson vil han fylde 44 år.

Raser over Ronaldos luksus-lockdown

Lønnedgang i kriseramt danskerklub

Måtte have ilt efter første møde med Ronaldo

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind